Inside view

Sandra Westerkamp; zowel in de journalistiek als dans een exponentieel talent!

Als sinds haar tienerjaren wist Sandra Westerkamp het: de journalistiek tegemoet gaan. Momenteel is ze tekstschrijver, en daar tussen hield ze zich veel bezig met dans. Ze is zowel choreografe als cheerleader geweest. “Ik hoop vooral ook een cheerleader in het leven te zijn,” vertelt Sandra. “Dat is voor mij het belangrijkste; dat je in het leven staat door het uitstralen van enthousiasme en passie. Op deze manier geef ik mijn leven graag vorm.” Een prachtige benadering, en daarmee schittert zij in alle opzichten en geeft ze alles wat ze van dichtbij meemaakt glans!

Lees meer »

(Stem)actrice en schrijfster Mirjam Vriend inspireert op een prachtige wijze

Van origine is Mirjam Vriend actrice. Voor theater heeft ze een enorme passie en ook spreekt zij de stem in van het personage Flora uit Winx Club. Sinds een tijdje is Mirjam zich meer gaan bezighouden  met het schrijven. Met haar boek Genade inspireert ze enorm veel mensen op een mooie manier. Dat maakt dat haar boek een aanrader is om te lezen, voor iedereen!

Lees meer »

Marescha van der Stelt kan middels zingen alle vormen van emotie, passie en inspiratie overbrengen

In 2005-2006 deed Marescha van der Stelt mee aan het derde seizoen van Idols. Marescha is geboren met een passie voor muziek, zeker qua zingen. Alles wat zij zingt en uitstraalt zorgt voor een bijzonder grote mate aan inspiratie, gecombineerd met enorm veel emotie. Op een fantastisch mooie wijze neemt Marescha jou mee naar haar wereld, waarin haar kracht en drijfveer om te zingen op een mooie manier wordt verteld!

Lees meer »

Dansschool The Legacy draagt familiegevoel, warmte en talent met zich mee

Donar Groningen beschikt over een fantastisch cheerleadergroep genaamd Legacy Dance Team. Dat zijn één van de mooie initiatieven die dansschool The Legacy in haar midden heeft. Verder heeft The Legacy het voor elkaar gekregen om diverse prijzen en bekendheid binnen Nederlandse danskampioenschappen en zelfs internationale toernooien te realiseren! Toch is er iets dat The Legacy en Legacy Dance Team altijd uitstraalt: het welkomgevoel en de vertrouwdheid binnen deze organisatie en cheerleadergroep. Cheryl Tualena (32 jaar en eerste van rechts op onderstaande afbeelding) is de eigenaresse van The Legacy. Daar geeft ze streetdance en hiphoplessen, en regelt onder meer het Legacy Dance Team. In dit artikel benaderen we naast Cheryl nog drie andere meiden van Legacy Dance Team: Marcella de Vries (29 jaar, eerste van links), Cécile Lynn (26 jaar, tweede van links) en Paulette Witteveen (27 jaar, tweede van rechts). © bovenstaande afbeelding SvdSfotografie

Lees meer »

Athleter voorziet sporters en bedrijven van prachtige mogelijkheden

Hoe mooi is het dat uit een sectorwerkstuk een prachtige werkelijkheid ontstaat! Ruben Bos, Djaël Nau en Don Bouman zijn drie basketballers van Landstede Hammers, en sinds november 2020 de oprichters van Athleter. Athleter is in het leven geroepen om jonge topsporters te kunnen voorzien van de te maken kosten, zoals bijvoorbeeld reiskosten. Athleter bouwt een brug tussen topsporters en bedrijven, en waarom dat zo is vertellen Djaël en Ruben in dit artikel. Voor meer informatie over Athleter kan je via deze link de website bezoeken.

Lees meer »

Nicole Visser maakt met Macron prachtige ontwikkelingen mee

Macron betekent veel voor de sportwereld, en dan hebben we het niet over de president van Frankrijk. Sinds 14 jaar is Macron een speler op de markt omtrent (sport)kleding. Nicole Visser ging de uitdaging aan om van Macron een succesvol kledingmerk te maken, en dat is haar enorm goed gelukt. Een aantal sportclubs in de omgeving van Hoofddorp zijn inmiddels voorzien van het kledingmerk, en spreken vol lof en dankbaarheid over Macron.

Lees meer »

Lisa Loeb excelleert tijdens haar deelname aan De Slimste Mens

Cabaretier Lisa Loeb deed de afgelopen zeven afleveringen mee aan De Slimste Mens. Vanaf de eerste aflevering was het raak; schitteren, seconden inwinnen en tijdens alle onderdelen fantastisch scoren. Maar liefst vijf van de zeven keren werd zij de slimste van de dag, en dat geeft een prachtig vooruitzicht richting de finale week! Prestaties die niet gauw te vergeten zijn. Niet alleen vanwege het feit dat zij vijf keer de slimste van de dag is, maar ook omdat zij op een ongekend hoog en goed tempo scoort. Gemiddeld behaalt ze 420 seconden per aflevering na de ronde Het Collectieve Geheugen. Op het podium schittert ze met haar voorstelling Extase, maar ook in een programma als deze. Zoals gezegd, zeven afleveringen deed ze mee, en hoe!

Lees meer »

Prachtige inlevingsvermogen bij Marjolein Smit als screenwriter

Screenwriter zijn, wat houdt dat precies in? Is het schrijven van blogs, of komt er meer bij kijken? Uiteraard is het antwoord dat laatste, maar dat kan op een enorm brede manier uitgelicht worden. Marjolein Smit is een screenwriter, en als schrijfster van scripts beschikt zij over bijzonder mooie eigenschappen en talenten. Schrijven met passie, realisme en vooral inleving maakt haar heel bijzonder! We gaan eens kijken wat zij zoal doet met haar fantasie en hoe dat tot uiting komt in een script.

Lees meer »

Meike van der Veer inspireert, raakt en verbindt

Meike van der Veer is al 10 jaar fulltime zangeres. Sinds kort is Meike ook side-kick bij WildFM op zaterdagmiddag, en heeft ze een bedrijf genaamd Persoonlijke Noot. Persoonlijke Noot is vorig jaar ontstaan tijdens corona, en daarin maakt ze mensen blij met een videoboodschap, of komt ze aan de deur met een liedje en een persoonlijke boodschap erbij. Een hele warme en lieve manier om mensen in het zonnetje te zetten. Dankzij haar passie en enthousiasme voor zingen worden andere mensen ook enorm geïnspireerd, geraakt en zoals bij Persoonlijke Noot enorm blij gemaakt!

Lees meer »