Inside view

Sportdiëtist Josette van Toor en haar kennis over voeding

Wat is gezond eten? Voor sporters is niet alleen gezond eten belangrijk, maar ook functioneel eten. Dat houdt in wanneer je welke hoeveelheid op een dag moet eten, dan wel vlak voor een workout of wedstrijd. Josette van Toor heeft enorm veel kennis weten te vergaren over voeding, in meerdere opzichten. Met de jaren heeft ze steeds meer sporters kunnen voorzien van hele waardevolle informatie over voeding; over hoe je voeding zou moeten gebruiken. Het is belangrijk om ook te weten dat voor verschillende sporters andere voedingssystemen nodig is.

Lees meer »

Barbara Steen ontplooit zich op meerdere gebieden

Al een tijdje is Barbara Steen model. Bij een landelijke fotovereniging is ze jaren geleden terechtgekomen, aangezien ze in die tijd eigenlijk als hobby wilde fotograferen. Voornamelijk mensen fotograferen leek haar fantastisch. Alleen wat het allemaal kostte, ook qua tijd, was best een opgave voor haar. Op haar 17e heeft een fotograaf haar gevraagd om een keer model te staan. Vanaf dat moment is dat niet meer veranderd. Ook is Barbara trouwambtenaar en was ze in diverse televisieprogramma te zien.

Lees meer »

Karin Douma inspireert op prachtige wijze middels haar passie voor presenteren en stemacteren

Allereerst heeft ze filosofie gestudeerd, maar al gauw is Karin Douma daarna de journalistiek in gegaan. Een lange tijd heeft ze een radioprogramma gehad, aangezien radio haar grote liefde was. Ze heeft daarna een switch gemaakt en is inmiddels stemactrice geworden. Karin inspireert, als in dat haar overtuiging van presenteren leidt tot succes. Dat heeft ze bewezen, en nu schittert ze op een prachtige manier tijdens haar nieuwe uitdaging!

Lees meer »

Daniëlle Tielemans realiseert haar ambities door het opzetten van een eigen pedicurepraktijk

Ze trotseert nieuwe uitdagingen en beschikt over ondernemerschap. Voor Daniëlle Tielemans is een droom werkelijkheid geworden. Ze heeft middels hard werken, studeren en overtuiging het voor elkaar gekregen om sinds afgelopen najaar een pedicurepraktijk op te richten en uit te breiden: Pedicurepraktijk Daniëlle. Zoals gezegd, afgelopen najaar is het opgericht, maar het is nu al een mooi succes te noemen! Klanten komen er graag, en verlaten met geheel verzorgde voeten de deur.

Lees meer »

Sylvia Visser vervult grote wens middels schrijven

Voor Sylvia Visser is er in 2018 een droom werkelijkheid geworden. Ze bracht haar boek Het Schuurt uit, een boek waarin zij haar grenzen opzoekt als schrijfster. Tussen 2006 en 2012 was Sylvia docente Nederlands aan onder meer het Revius Lyceum en het Baken Park Lyceum. “Door een column van een oud-studiegenoot van mij raakte ik geïnspireerd om te gaan schrijven,” vertelt Sylvia. “Bij de eerste columns was ik al gelijk onder de indruk van het feit dat er 100 lezers waren.” Foto: Dennis Polman

Lees meer »

Inzage in de passie van Mariecke Fransen: Mind & Body

De 40-jarige Mariecke Fransen woont tegenwoordig in Zandvoort, waar ze haar Mind & Body studio heeft. Dat is studio waar ze met mensen ‘op reis’ mag gaan om de meest gelukkige en gezonde versie van henzelf te worden. “Op jonge leeftijd heb ik veel voor anderen gezorgd, maar niet zo goed voor mijzelf,” vertelt ze. “Toen ik 26 jaar was, openbaarde zich een eetstoornis bij mij. Hierdoor bleef de vraag of ik voor anderen werkzaam ben, of voor mijzelf. Een van de belangrijkste elementen is dat mijn stresslevel uitgevlakt blijft. Stress is een van de signalen in het lichaam om in een andere balans te bewegen, een balans die kan zorgen voor meer klachten. Hiervoor heb ik gekozen om een praktijk op te zetten, waar ik heel transparant ben naar mensen die ik begeleid.”

Lees meer »

Fleur de Leeuwe brengt eerste single uit: I Already Am

Afgelopen jaar publiceerden we een artikel over Fleur de Leeuwe. Hierin vertelde ze wat ze heeft gedaan om haar passie na te leven. Dat krijgt nog extra veel glans. Op maandag 14 maart 2022 gaat deze 30-jarige haar eerste single uitbrengen onder de naam Fleur Lion. Haar single heet I Already Am!

Lees meer »

Op weg naar Oost-Algarve: het bouwen en opzetten van een kleinschalig vakantieverblijf

Stel je voor! Je bent op vakantie in een prachtig kleinschalig vakantieverblijf en denkt: ‘zoiets wil ik ook doen!’ Dat overkwam Astrid Herngreen en haar vriend Serge. Na een vakantie in Italië begon het dromen.  Jaren later werd het toch serieus en kwamen ze terecht in Portugal, om precies te zijn in Oost-Algarve. Dat ging niet zonder slag of stoot. Het vergt nogal wat om zoiets gerealiseerd te krijgen. De plannen vorderen op dit moment goed. Astrid vertelt in dit artikel wat er zoal bij komt kijken op weg naar hun mooie resort: Celebra a Vida!

Lees meer »

Grace Janssen voorziet met The Lucky Project mensen van mooie coaching sessies

De 32-jarige Grace Janssen onderging een tijdje geleden een burn-out. Dat heeft haar leven veranderd, uiteindelijk op een mooie manier veranderd. Het gaf haar inzicht in wie zij is en wat zij wil bereiken. Hoe mooi is het dat ze haar eigen ervaring en groeiproces wil doorgeven aan andere mensen. Met dat prachtige initiatief is zij een eigen bedrijf gestart: The Lucky Project. Wat The Lucky Project zoal te bieden heeft is voor mensen die zichzelf willen ontdekken, en weten wat zij willen, goud waard. Het biedt de mogelijkheid om te kunnen groeien na lastige situaties, wat mensen individueel, maar ook organisaties van mooie kansen voorziet.

Lees meer »

Sandra Westerkamp; zowel in de journalistiek als dans een exponentieel talent!

Als sinds haar tienerjaren wist Sandra Westerkamp het: de journalistiek tegemoet gaan. Momenteel is ze tekstschrijver, en daar tussen hield ze zich veel bezig met dans. Ze is zowel choreografe als cheerleader geweest. “Ik hoop vooral ook een cheerleader in het leven te zijn,” vertelt Sandra. “Dat is voor mij het belangrijkste; dat je in het leven staat door het uitstralen van enthousiasme en passie. Op deze manier geef ik mijn leven graag vorm.” Een prachtige benadering, en daarmee schittert zij in alle opzichten en geeft ze alles wat ze van dichtbij meemaakt glans!

Lees meer »

(Stem)actrice en schrijfster Mirjam Vriend inspireert op een prachtige wijze

Van origine is Mirjam Vriend actrice. Voor theater heeft ze een enorme passie en ook spreekt zij de stem in van het personage Flora uit Winx Club. Sinds een tijdje is Mirjam zich meer gaan bezighouden  met het schrijven. Met haar boek Genade inspireert ze enorm veel mensen op een mooie manier. Dat maakt dat haar boek een aanrader is om te lezen, voor iedereen!

Lees meer »