Inside view

Marescha van der Stelt kan middels zingen alle vormen van emotie, passie en inspiratie overbrengen

In 2005-2006 deed Marescha van der Stelt mee aan het derde seizoen van Idols. Marescha is geboren met een passie voor muziek, zeker qua zingen. Alles wat zij zingt en uitstraalt zorgt voor een bijzonder grote mate aan inspiratie, gecombineerd met enorm veel emotie. Op een fantastisch mooie wijze neemt Marescha jou mee naar haar wereld, waarin haar kracht en drijfveer om te zingen op een mooie manier wordt verteld!

Lees meer »

Dansschool The Legacy draagt familiegevoel, warmte en talent met zich mee

Donar Groningen beschikt over een fantastisch cheerleadergroep genaamd Legacy Dance Team. Dat zijn één van de mooie initiatieven die dansschool The Legacy in haar midden heeft. Verder heeft The Legacy het voor elkaar gekregen om diverse prijzen en bekendheid binnen Nederlandse danskampioenschappen en zelfs internationale toernooien te realiseren! Toch is er iets dat The Legacy en Legacy Dance Team altijd uitstraalt: het welkomgevoel en de vertrouwdheid binnen deze organisatie en cheerleadergroep. Cheryl Tualena (32 jaar en eerste van rechts op onderstaande afbeelding) is de eigenaresse van The Legacy. Daar geeft ze streetdance en hiphoplessen, en regelt onder meer het Legacy Dance Team. In dit artikel benaderen we naast Cheryl nog drie andere meiden van Legacy Dance Team: Marcella de Vries (29 jaar, eerste van links), Cécile Lynn (26 jaar, tweede van links) en Paulette Witteveen (27 jaar, tweede van rechts). © bovenstaande afbeelding SvdSfotografie

Lees meer »

Athleter voorziet sporters en bedrijven van prachtige mogelijkheden

Hoe mooi is het dat uit een sectorwerkstuk een prachtige werkelijkheid ontstaat! Ruben Bos, Djaël Nau en Don Bouman zijn drie basketballers van Landstede Hammers, en sinds november 2020 de oprichters van Athleter. Athleter is in het leven geroepen om jonge topsporters te kunnen voorzien van de te maken kosten, zoals bijvoorbeeld reiskosten. Athleter bouwt een brug tussen topsporters en bedrijven, en waarom dat zo is vertellen Djaël en Ruben in dit artikel. Voor meer informatie over Athleter kan je via deze link de website bezoeken.

Lees meer »

Nicole Visser maakt met Macron prachtige ontwikkelingen mee

Macron betekent veel voor de sportwereld, en dan hebben we het niet over de president van Frankrijk. Sinds 14 jaar is Macron een speler op de markt omtrent (sport)kleding. Nicole Visser ging de uitdaging aan om van Macron een succesvol kledingmerk te maken, en dat is haar enorm goed gelukt. Een aantal sportclubs in de omgeving van Hoofddorp zijn inmiddels voorzien van het kledingmerk, en spreken vol lof en dankbaarheid over Macron.

Lees meer »

Lisa Loeb excelleert tijdens haar deelname aan De Slimste Mens

Cabaretier Lisa Loeb deed de afgelopen zeven afleveringen mee aan De Slimste Mens. Vanaf de eerste aflevering was het raak; schitteren, seconden inwinnen en tijdens alle onderdelen fantastisch scoren. Maar liefst vijf van de zeven keren werd zij de slimste van de dag, en dat geeft een prachtig vooruitzicht richting de finale week! Prestaties die niet gauw te vergeten zijn. Niet alleen vanwege het feit dat zij vijf keer de slimste van de dag is, maar ook omdat zij op een ongekend hoog en goed tempo scoort. Gemiddeld behaalt ze 420 seconden per aflevering na de ronde Het Collectieve Geheugen. Op het podium schittert ze met haar voorstelling Extase, maar ook in een programma als deze. Zoals gezegd, zeven afleveringen deed ze mee, en hoe!

Lees meer »

Prachtige inlevingsvermogen bij Marjolein Smit als screenwriter

Screenwriter zijn, wat houdt dat precies in? Is het schrijven van blogs, of komt er meer bij kijken? Uiteraard is het antwoord dat laatste, maar dat kan op een enorm brede manier uitgelicht worden. Marjolein Smit is een screenwriter, en als schrijfster van scripts beschikt zij over bijzonder mooie eigenschappen en talenten. Schrijven met passie, realisme en vooral inleving maakt haar heel bijzonder! We gaan eens kijken wat zij zoal doet met haar fantasie en hoe dat tot uiting komt in een script.

Lees meer »

Meike van der Veer inspireert, raakt en verbindt

Meike van der Veer is al 11 jaar fulltime zangeres, en heeft een bedrijf genaamd Persoonlijke Noot. Persoonlijke Noot is twee jaar ontstaan tijdens corona, en daarin maakte ze mensen blij met een videoboodschap, of kwam ze aan de deur met een liedje en een persoonlijke boodschap erbij. Een hele warme en lieve manier om mensen in het zonnetje te zetten. Dankzij haar passie en enthousiasme voor zingen worden andere mensen ook enorm geïnspireerd, geraakt en zoals bij Persoonlijke Noot enorm blij gemaakt!

Lees meer »

Een prachtige benadering van de sportpsychologie door Marjolein Torenbeek

Marjolein Torenbeek heeft altijd al passie gehad voor sport, het helpen van mensen en het vakgebied psychologie. Als sportpsycholoog vindt ze het heel fijn om met mensen te kunnen werken die helemaal weg zijn van hun sport. Daar krijgt ze enorm veel energie van! Marjolein heeft al twee boeken geschreven, en is met een derde boek veel moois van plan.

Lees meer »

Esther Groenewegen-Jonker is een grote hulp voor ouders en leerkrachten

Hechtingsproblematiek is een enorm complex onderwerp, iets wat voor veel ouders en mensen binnen het onderwijs niet bekend is. Toch komt het vaker voor dan men zou denken. Esther Groenewegen-Jonker heeft veel meegemaakt in het verleden, zowel bij haarzelf als haar dochter. Hierdoor is ze gespecialiseerd geraakt in het onderwerp hechtingsproblematiek. Op haar website is van alles terug te vinden, ook de vormen van hulp die zij aanbiedt aan iedereen die het nodig heeft. Haar doel is om het onderwerp hechtingsproblematiek nader te belichten en bekender te maken bij een groter publiek. Met haar website en community is zij op de goede weg! We gaan in op wat hechtingsproblematiek inhoudt, wat voor tools er zoal zijn en hoe Esther te weten is gekomen dat het zo’n complex onderwerp is.

Lees meer »

Zangeres en zangdocente Rhona Roode glinstert bij het horen en uitvoeren van zang

Rhona Roode, geboren in Amsterdam, is zangeres en actrice. Zij is zangdocente bij Your Voice, en kan daar iedereen helpen met zingen. Binnen zang is ze al sinds jonge leeftijd enorm gedreven. Ze vindt het heel mooi om contact te hebben met anderen en haar passie voor zingen met anderen te delen! Ze heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt als zangeres, en afgelopen april bracht ze haar eigen single You uit. Rhona floreert in meerdere opzichten qua performen. We gaan in op wat haar passie zo bijzonder maakt en wat haar daarin drijft om nog meer te bereiken.

Lees meer »