Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Apollo Amsterdam wint het duel tegen RSW Liège Basket

Zaterdagmiddag speelde Apollo het eerste duel tegen een Belgische tegenstander in de cross-border competitie. In de Apollohal werd gedomineerd tegen RSW Liège Basket (Luik). Hoewel de bezoekers soms wat tegensputterden in aanvallend en verdedigend opzicht, kwam Apollo nooit echt in gevaar en speelde de wedstrijd met 87-78 klaar. Hierdoor is Apollo de eerste ploeg in de silver poule die van een Belgisch team weet te winnen. Foto: Martin Blom

Lees meer »

BV Orca’s uit Urk kan terugkijken op een prachtig basketbalverleden

In 1963 werd een basketbalinitiatief opgezet op Urk: Orca's. Aangezien er in dat jaar op Urk nog geen sporthal was, zijn ze in Emmeloord begonnen met trainen, en wel in de Prins Willem Alexanderhal. Sportleraar Piet Brouwer gaf met gym veel basketballes. Op deze manier is deze organisatie losgekomen. Arjan Langman zal in dit artikel meer vertellen over Orca’s.

Lees meer »

Inzage in de passie van Mariecke Fransen: Mind & Body

De 40-jarige Mariecke Fransen woont tegenwoordig in Zandvoort, waar ze haar Mind & Body studio heeft. Dat is studio waar ze met mensen ‘op reis’ mag gaan om de meest gelukkige en gezonde versie van henzelf te worden. “Op jonge leeftijd heb ik veel voor anderen gezorgd, maar niet zo goed voor mijzelf,” vertelt ze. “Toen ik 26 jaar was, openbaarde zich een eetstoornis bij mij. Hierdoor bleef de vraag of ik voor anderen werkzaam ben, of voor mijzelf. Een van de belangrijkste elementen is dat mijn stresslevel uitgevlakt blijft. Stress is een van de signalen in het lichaam om in een andere balans te bewegen, een balans die kan zorgen voor meer klachten. Hiervoor heb ik gekozen om een praktijk op te zetten, waar ik heel transparant ben naar mensen die ik begeleid.”

Lees meer »

MBCA mannen onder 16 blijft in de slotfase overeind

Koploper MBCA Amstelveen onder 16 neemt het op tegen de nummer drie uit de onder 16 Eredivisie: Heroes Den Bosch. De thuisploeg kent heel wat blessures: Kiron Issidorides is er niet bij, Milo Koers is er niet bij, Mark Oosterbaan ontbreekt en ook Jarno Tielemans komt niet in actie. Lange tijd leek het erop dat MBCA zou afstevenen op een ruime overwinning, maar Den Bosch kwam nog sterk terug in de wedstrijd. Doordat zij op het laatste moment cruciale schoten misten, bleef MBCA overeind en won met 71-64.

Lees meer »

MBCA dames onder 16 blijft ongeslagen koploper

De dames van MBCA Amstelveen onder 16 hebben hun negende overwinning oprij geboekt in de Tweede Divisie. Ook deze keer wisten ze met ruime cijfers te winnen. Vorige week werd BC Apollo met 100-53 verslagen, en afgelopen zaterdag moest Peatminers eraan geloven. De bezoekers uit Vriezenveen misten veel belangrijke speelsters, en hadden dus weinig om te wisselen. Dat was gaandeweg de wedstrijd terug te zien, en was een 120-28 overwinning voor MBCA niet te vermijden.

Lees meer »