Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Asa Kantebeen helpende hand voor veel clubs

Ze kon het zelf amper geloven toen ze voor het eerst mocht meedoen tijdens het onder 16 EK. Veel clubs die hun debuut, dan wel rentree maakten in de Vrouwen Basketball League, hebben enorm geboft met de inbreng van Asa Kantebeen!

Lees meer »

Sterke chemie zorgt voor schitterende voorstellingen van Spruijt & Opperman

Binnen het Nederlandse theater is het theaterduo Spruijt en Opperman een begrip geworden. Dit duo, dat bestaat uit Carlie Spruijt en Eva Opperman, tourt op dit moment door heel Nederland met hun huidige voorstelling Heimweeën. Deze voorstelling ontvangt nog steeds heel veel positieve recensies. Niet vreemd; want dat is iets wat zich dankzij prachtige verhaallijnen, klankrijke nummers, lachwekkende humor, maar zeker ook een krachtige chemie enorm uitbetaald!

Lees meer »

1 tegen 1 met Klaske Miedema

MBCA Amstelveen had afgelopen seizoen de beschikking over speelster Klaske Miedema, toen nog bij het onder 14 team. Sinds dit seizoen is het onder 16 team van MBCA samengegaan met het onder 16 team van Landslake Lions uit Landsmeer. Klaske gaat een nieuw seizoen tegemoet in de onder 16 competitie, iets wat haar tot nu toe erg goed af gaat. De 13-jarige Klaske is al vijf jaar bezig met basketbal. Via de regionale competitie is ze door MBCA ontdekt, en speelt daardoor op landelijk niveau. We stellen haar een aantal vragen om te zien wat haar doel is en wat voor talent de basketbalwereld heeft binnengebracht.

Lees meer »

1 tegen 1 met Cid van Timmeren

Vandaag gaan we het hebben over een van de Zuid-Hollandse talenten. Hij begon met basketballen bij DAS Delft en Lokomotief Rijswijk, en speelt op dit moment bij BS Leiden. De zeer fanatieke Cid van Timmeren is bezig om te groeien binnen basketbal.

Lees meer »