Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Basketbaltopper Julie Vanloo bewijst haar talentvolle inbreng namens haar clubs en de Belgian Cats

Al op jonge leeftijd is de Belgische basketbalinternational Julie Vanloo bezig aan een imposante topsportcarrière. De 29-jarige point gaurd heeft met deze sport al veel van de wereld gezien, en is inmiddels een onmisbare schakel voor de nationale ploeg van België: de Belgian Cats. Een voorbeeld voor iedereen die een succesvolle sportcarrière wil nastreven! Foto: Fiba Europe.

Lees meer »

Heroes Den Bosch kampioen van Nederland 2022

Afgelopen vrijdagavond dwong Heroes Den Bosch een beslissende finalewedstrijd af door met 61-52 te winnen. In de Leidse Vijf Meihal hadden zowel Zorg & Zekerheid Leiden als Heroes Den Bosch kans om bij winst het kampioenschap binnen te halen. Na een sterk begin van de thuisploeg bleef het de hele wedstrijd gelijk op gaan. Heroes nam steeds een voorsprong, maar zag Leiden steeds terugkomen of zelfs langszij komen. In de laatste vier minuten schoot Den Bosch diverse driepunters raak waardoor het Brabants feestje niet meer kapot kon gaan bij 74-81. Het is alweer de 17e landstitel sinds het bestaan van het Bossche basketbal.

Lees meer »

Ruime overwinning van Lokomotief onder 16 tegen BAL

Vanaf het eerste kwart waren de onder 16 dames van Lokomotief Rijswijk bezig om orde op zaken te stellen. De bezoekers uit Weert hadden moeite met de verdediging van de thuisploeg, en met 33 punten van Faye Borchert en 30 punten van Maaike Dunnewold realiseerde Lokomotief een hoge puntenproductie. Gecombineerd met een collectief teamspel wonnen de Rijswijkers met 84-52.

Lees meer »

Heroes Den Bosch forceert beslissende finalewedstrijd

Bij een 2-1 stand in de best-of-five finaleserie in de play-offs om het Nederlands landskampioenschap kon Zorg & Zekerheid Leiden vrijdagavond in Den Bosch het kampioenschap binnenhalen. Bij rust leek het zo ver te komen, maar een derde kwart met slechts één veldscore zorgde voor een ommekeer in het voordeel van Den Bosch. Ook in de slotfase bleef Den Bosch de bovenliggende partij en won uiteindelijk met 61-52 waardoor zondagmiddag om 15:00 uur de beslissende kampioenswedstrijd plaatsvindt in Leiden.

Lees meer »

Zorg & Zekerheid Leiden op matchpoint na geweldige tweede helft

Zowel Heroes Den Bosch als Zorg & Zekerheid Leiden wonnen in deze best of five finale play-offs, voor het nationaal kampioenschap, ieder hun uitwedstrijd. Dat zorgde ervoor dat Leiden afgelopen maandag het thuisvoordeel heeft teruggebracht. Daar werd woensdagavond van geprofiteerd door Leiden. Na een 43-51 achterstand kwam de thuisploeg in een mum van tijd terug tot een 69-58 voorsprong. Deze werd niet meer uit handen gegeven waardoor ZZ Leiden met 87-68 op matchpoint komt en vrijdagavond in Den Bosch voor de tweede keer oprij kampioen van Nederland kan worden.

Lees meer »

1 tegen 1 met Sam Blankenstein

Op dit moment basketbalt Sam Blankenstein nog bij HSV in Haren, maar binnenkort staat haar een nieuwe uitdaging te wachten! Ze gaat bij Defensie aan de slag en komt daarmee in actie met het militair damesteam. Een prachtige gelegenheid om mee te maken!

Lees meer »