Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Annemieke van Westerloo maakt en speelt theater recht uit het hart

Zowel theater maken en spelen, als werken in de zorg. Annemieke van Westerloo heeft dit voor elkaar gekregen. Helemaal in deze tijden heeft ze er goed aan gedaan veelzijdiger te zijn en in meerdere functies te kunnen schitteren. Schitteren, dat is wat ze doet als theaterspeelster en als theatermaakster bij Van Westerloo Producties. Alles wat ze maakt en speelt komt recht uit het hart, daar zij het doel en de passie heeft om mensen te verbinden en een moment van bezinning te geven.

Lees meer »

Zangeres en zangdocente Rhona Roode glinstert bij het horen en uitvoeren van zang

Rhona Roode, geboren in Amsterdam, is zangeres en actrice. Zij is zangdocente bij Your Voice, en kan daar iedereen helpen met zingen. Binnen zang is ze al sinds jonge leeftijd enorm gedreven. Ze vindt het heel mooi om contact te hebben met anderen en haar passie voor zingen met anderen te delen! Ze heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt als zangeres, en afgelopen april bracht ze haar eigen single You uit. Rhona floreert in meerdere opzichten qua performen. We gaan in op wat haar passie zo bijzonder maakt en wat haar daarin drijft om nog meer te bereiken.

Lees meer »

Charlotte Fisser kan middels prachtig zingen haar droom najagen

De 33-jarige Charlotte Fisser heeft het vermogen om tijdens haar optreden mensen te voorzien van energie, beleving en een prachtige avond! Zij heeft een droom die zij wil naleven: doorbreken als zangeres. Charlotte kan dat op verschillende manieren doen, en heeft daarvoor een plan uitgeschreven. Aan haar passie zal het zeker niet liggen, aangezien ze dankzij haar passie voor zingen schittert tijdens haar optredens!

Lees meer »

Schitterende groeimogelijkheden voor Carlice Poelstra in Duitsland

Je kan haar beschrijven als een heel positief iemand. Iemand die altijd 100% geeft en realistisch blijft. Ze denkt, handelt en floreert in positieve en motiverende gedachten. Carlice Poelstra is een schitterende tijd aangegaan met haar team Bender Baskets in het Duitse Grünberg, en blijft daarin groeien tot een fantastische speelster met goede keuzes!

Lees meer »

Mannen 3x3 Orange Lions naar de Olympische Spelen in Tokyo

Van 26 t/m 30 mei 2021 vond de FIBA 3x3 Olympic Qualifier plaats in het Oostenrijkse Graz. De Nederlandse mannen en vrouwen teams, de Orange Lions, kwamen in actie voor een ticket naar de Olympische Spelen in Tokyo. De beste drie teams zouden in aanmerking komen voor een ticket, dus dat betekende minstens de laatste vier bereiken. Tijdens de poulefase ontstonden allerlei mitsen en maren, aangezien de eerste wedstrijden niet goed uitpakten bij beide teams. Na wat rekenwerk lukte het de vrouwen niet om zich te kwalificeren, en zij krijgen van 4 t/m 6 juni 2021 een herkansing in Debrecen. De mannen hadden nog kans, maar daar waren wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Lees meer »

1 tegen 1 met Phoenix Stotijn

Basketbalseizoen 2020-2021 zit erop, met Dozy Den Helder als landskampioen. Dit seizoen deed in de Women’s Basketball League een nieuw team mee: Triple Threat uit Haarlem. Dat was een grote uitdaging, en hebben dat in het begin al goed weten aan te pakken. In het eerste jaar werd meteen de play-offs behaald. We benaderen van Triple Threat Phoenix Stotijn met vragen en antwoorden!

Lees meer »