Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Kyra Bruyndoncx

Hoeveel speelsters kunnen zeggen dat ze op 14-jarige leeftijd in een Eurocup wedstrijd hebben meegespeeld? Kyra Bruyndoncx heeft de potentie om te schitteren en om op een prachtige wijze haarzelf en het team te laten excelleren. Een fantastisch talent om in de gaten te houden!

Lees meer »

1 tegen 1 met Kato Aertssens

Veel Belgische clubs hebben Kato Aertssens aan het werk gezien, en zien groeien als basketbalster. Met meer speelminuten zal Kato bij Sparta Laarne in staat zijn zichzelf nog meer te ontwikkelen en prachtig spel laten zien. Aan haar inzet en wil ligt het niet! © Visuals of Maxx

Lees meer »

Mooie overwinningen van diverse teams van BV Hoofddorp

Afgelopen zaterdag kwamen diverse teams van BV Hoofddorp in actie. We benaderen in dit artikel vier teams van deze organisatie: mannen onder 18, meiden onder 14, meiden onder 18 en dames 1. Alle vier de teams wisten hun thuisduel te winnen, waarbij de meiden onder 18 een spannend slot kenden. De wedstrijdverslagen zijn onderin terug te lezen.

Lees meer »

Ellemieke Hofland beschrijft mooie basketbaltijd bij Akrides IJmuiden

Sinds jaar en dag speelt Ellemieke Hofland bij Akrides. De 42-jarige basketbalster basketbalt daar ongeveer 25 tot 30 jaar. Verder is ze lerares in het basisonderwijs, en vanuit die interesse om kinderen wat te leren is ze ook met de jeugd van Akrides bezig geweest. “Ik begon ooit met training geven aan de jongste jeugdleden, en heb meegeholpen met jeugdkampen te organiseren,” vertelt Ellemieke. “Mijn vader heeft het schoolbasketbaltoernooi voor basisscholen in de gemeente Velsen opgezet, en dat heb ik overgenomen. Voor Akrides organiseer ik ook andere evenementen voor jonge kinderen.”

Lees meer »