Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 on 1 with Annika Köster

From being a 5x5 international to a 3x3 international; Annika Köster can say what she accomplished over the years. She knows what it takes to get better! Photo: FIBA Europe

Lees meer »

1 on 1 with Harry Smallbone

In 2019, Harry Smallbone (on the left) moved to The Netherlands. He is playing at MBCA under 16 2, and is going to face more challenges during his basketball career!

Lees meer »

Lonneke Dort heeft de weg naar theater met succes gevonden

Er is er vandaag één jarig, en dat is de 36-jarige cabaretière Lonneke Dort! Afgelopen vrijdag speelde ze de laatste voorstelling van haar tweede programma, genaamd Allemaal of Niemand. Lonneke heeft eerst een hele andere studie gedaan voordat ze theater is gaan maken. Ze zat meer aan de sporthoek te denken, en heeft dan ook de ALO gedaan. “Op diezelfde opleiding zijn we theater gaan maken,” vertelt Lonneke. “Dat vond ik zo leuk dat ik dat ben gaan onderzoeken. Sindsdien heb ik dat nooit meer losgelaten.” Met het onderzoeken is ze enorm geslaagd. Lonnekes theatervoorstellingen houden geweldig mooie verhalen en liedjes in, en wel zo geweldig dat je je daarin kan inleven en vermaken. Deze jarige Jet kan dan ook een inspiratie zijn voor iedereen die een andere uitdaging op een succesvolle manier aan wil gaan. Foto: Jaap Reedijk

Lees meer »

Flashing Apollo behaalt fantastische overwinning tegen Orange Lions Academy na bloedstollende eindfase

Een 2-15 voorsprong voor Flashing Apollo zette de toon in deze wedstrijd. De formatie in Heilloos en Amsterdamse gedaante zag Orange Lions Academy steeds weer terugkomen in de wedstrijd, steeds opnieuw na elke nieuwe voorsprong die zij namen. Flashing Apollo liet zich niet aan de kant zetten, en wist door het verzilveren van drives, het pakken van rebounds en het benutten van vrije worpen met 67-70 te winnen van Orange Lions Academy.

Lees meer »

Meet Liese De Vooght & Eva Van Gils

Het is wat; kampioen van België zijn! Liese De Vooght (bovenste foto) en Eva Van Gils (onderste foto) zijn twee toptalenten van Kangoeroes Mechelen, en weten sinds afgelopen seizoen wat het is om bij de top van België te horen. Van deze twee talenten gaan we nog veel moois terugzien de komende tijd! Foto's: FIBA Europe

Lees meer »

1 tegen 1 met Mathias Offeciers

Al een lange tijd is de 20-jarige Mathias Offeciers onderdeel van basketbalvereniging Antwerp Giants. Vanaf de jeugd heeft hij zich omhoog gewerkt en getraind tot waar hij nu is: bij de eerste ploeg van Telenet Antwerp Giants. Van daaruit is het te hopen dat Mathias zich kan richten op een mooie basketbalontwikkeling!

Lees meer »