Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Marit Hopster

Bij Peatminers is Marit Hopster zeker geen onbekende. Al sinds haar zesde speelt ze bij de Vriezenveense formatie en maakt ze steeds meer mooie momenten mee. Bij onder 16 groeit ze verder als een veelzijdige speelster, eentje die in staat is altijd het uiterste uit haarzelf te halen!

Lees meer »

Let’s meet Rosana & Shanty Reina

Al op jonge leeftijd zijn Rosana & Shanty Reina in aanraking gekomen met basketbal. Hoe kan dat ook anders als hun moeder ook heeft gebasketbald. Bij Den Helder zijn beide speelsters volop in ontwikkeling, en zien we later misschien twee toekomstige speelsters van Den Helder Suns.

Lees meer »

Grace Janssen voorziet met The Lucky Project mensen van mooie coaching sessies

De 32-jarige Grace Janssen onderging een tijdje geleden een burn-out. Dat heeft haar leven veranderd, uiteindelijk op een mooie manier veranderd. Het gaf haar inzicht in wie zij is en wat zij wil bereiken. Hoe mooi is het dat ze haar eigen ervaring en groeiproces wil doorgeven aan andere mensen. Met dat prachtige initiatief is zij een eigen bedrijf gestart: The Lucky Project. Wat The Lucky Project zoal te bieden heeft is voor mensen die zichzelf willen ontdekken, en weten wat zij willen, goud waard. Het biedt de mogelijkheid om te kunnen groeien na lastige situaties, wat mensen individueel, maar ook organisaties van mooie kansen voorziet.

Lees meer »