Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

Ik zie je snel!

Nieuws

De Orange Lions vrouwen onder 20 winnen ook van Slovenië

De onder 20 dames van de Orange Lions zijn ingedeeld in een sterke poule, in het bijzonder met Slovenië en Kroatië. Van Kosovo werd met 30 punten verschil gewonnen, en Slovenië won met 56-69 haar eerste wedstrijd van Kroatië. De volgende tegenstander van de Lions betrof Slovenië. Met nog twee minuten te gaan in het derde kwart keken de Lions tegen een 46-35 achterstand aan, maar een aantal driepunters van Jade Brughuis, Quinta van Schijndel en Lotte van Kruistum bogen deze achterstand om in een voorsprong. Ruim 11 minuten lang kwam Slovenië niet tot scoren, en een 0-20 run zorgde voor een 51-57 overwinning voor de Lions en een mooie uitgangspositie in deze groepsfase. Als de Lions woensdag van Kroatië winnen, zijn zij eerste in groep C.

Al een lange tijd komen ze uit voor de Hengelose basketbalvereniging Twente Buzzards. Yoni Fahrendorf en Marjolein Haan maken daar onvergetelijke tijden mee. Ruim 15 jaar basketbalt de 24-jarige Yoni daar, bij Marjolein (32 jaar, met zonnebril) konden andere clubs haar eveneens verwelkomen. Ze heeft naast Twente Buzzards nog gebasketbald bij Kikkers in Borne, Peatminers in Vriezenveen, in Rotterdam en in Leeuwarden. Beide speelsters bevinden zich inmiddels weer een tijdje in Hengelo, en gaan op in het reilen en zeilen van alles wat er zich bij Twente Buzzards afspeelt!