Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Zussen Carla & Lia Maas herinneren prachtige tijden van hun basketbalcarrière

In de jaren 80 en 90 kende Den Helder prachtige tijden binnen de basketbalsport. De mannen en de vrouwen behaalden veel successen en zorgden voor hele mooie wedstrijden. In dit artikel zoomen we in op twee speelsters die enorm mooi spel hebben laten zien en veel moois hebben meegemaakt met Den Helder: Lia (links) en Carla (rechts) Maas. Via een schooltoernooi zijn ze in het basketbal verzeild geraakt.

Lees meer »

Owen & Morris van Steinvoorn; basketbalfanaten in hart en nieren!

Owen & Morris van Steinvoorn; 11 & 8 jaar oud en woonachtig in Eelde. Beiden basketballen bij Celeritas Donar, en hebben al op jonge leeftijd veel mooie wedstrijden van Donar gezien en veel mooie voorbeelden als spelers. Zoveel voorbeelden dat zij tijdens het interviewen zo gauw niet wisten wat zoal allemaal op te noemen. Hieruit is af te leiden dat zij over enorm veel passie en fanatisme beschikken, en dat maakt talentvolle spelers weldegelijk een belofte voor in de toekomst.

Lees meer »

1 tegen 1 met Rianne Philippo

Velen kennen haar heel goed bij BV Hoofddorp. Rianne Philippo is daar begonnen met basketballen alvorens zij een nieuwe uitdaging in de Eredivisie aanging. Momenteel speelt ze weer bij BV Hoofddorp.

Lees meer »

Let’s meet Loïs Doets & Pauline de Haas

Beiden hebben altijd bij De Dunckers uit Hilversum gebasketbald, dus ze kennen inmiddels elkaars spel en de organisatie. Pauline de Haas (rechts) en Loïs Doets (links) gaan op in deze sport, en weten elk seizoen meer van het spel en De Dunckers.

Lees meer »

1 tegen 1 met Floor Bohre

Na jarenlang te hebben gespeeld bij Lokomotief Rijswijk maakte Floor Bohre de overstap via Binnenland naar Basketbal Academie Limburg en sinds seizoen 2021-2022 ook bij Utrecht Cangeroes. Haar doel is om prof te spelen, door middel van eerst college te spelen in Amerika.

Lees meer »

Marescha van der Stelt kan middels zingen alle vormen van emotie, passie en inspiratie overbrengen

In 2005-2006 deed Marescha van der Stelt mee aan het derde seizoen van Idols. Marescha is geboren met een passie voor muziek, zeker qua zingen. Alles wat zij zingt en uitstraalt zorgt voor een bijzonder grote mate aan inspiratie, gecombineerd met enorm veel emotie. Op een fantastisch mooie wijze neemt Marescha jou mee naar haar wereld, waarin haar kracht en drijfveer om te zingen op een mooie manier wordt verteld!

Lees meer »