Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Let’s meet Yannik & Noyan Baris

Beide broers Yannik & Noyan Baris zijn goed voor een groot aantal puntenproductie namens GOBA uit Gorinchem. Hebben zij de behoefte om hogerop te spelen? Deze vragen en antwoorden kunnen daarop het antwoord geven.

Lees meer »

Let’s meet Colin & Owen Braxhoven

Leiden staat bekend om goed basketbal: zowel in de jeugd als op topniveau. Vanuit de jeugd benaderen we twee fanatieke basketballers voor een aantal vragen en antwoorden: Colin (rechts) & Owen (links) Braxhoven!

Lees meer »

(Stem)actrice en schrijfster Mirjam Vriend inspireert op een prachtige wijze

Van origine is Mirjam Vriend actrice. Voor theater heeft ze een enorme passie en ook spreekt zij de stem in van het personage Flora uit Winx Club. Sinds een tijdje is Mirjam zich meer gaan bezighouden  met het schrijven. Met haar boek Genade inspireert ze enorm veel mensen op een mooie manier. Dat maakt dat haar boek een aanrader is om te lezen, voor iedereen!

Lees meer »

Talent Mecx van Linge bloeit enorm van alle mogelijkheden als profspeelster en als international

Bij Den Helder Suns werd de 17-jarige Mecx van Linge afgelopen seizoen kampioen op het hoogste niveau van Nederland. Toen combineerde ze dames 1 samen met onder 20, en ondertussen is Mecx ook een international op het gebied van 3x3 basketbal. Ook daar heeft ze leuke tijden meegemaakt, en gaat ze alleen maar meer schitteren en bloeien. Haar talent en mogelijkheden zullen haar nog meer prachtigs geven.

Lees meer »