Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Heroes Den Bosch forceert beslissende finalewedstrijd

Bij een 2-1 stand in de best-of-five finaleserie in de play-offs om het Nederlands landskampioenschap kon Zorg & Zekerheid Leiden vrijdagavond in Den Bosch het kampioenschap binnenhalen. Bij rust leek het zo ver te komen, maar een derde kwart met slechts één veldscore zorgde voor een ommekeer in het voordeel van Den Bosch. Ook in de slotfase bleef Den Bosch de bovenliggende partij en won uiteindelijk met 61-52 waardoor zondagmiddag om 15:00 uur de beslissende kampioenswedstrijd plaatsvindt in Leiden.

Lees meer »

Zorg & Zekerheid Leiden op matchpoint na geweldige tweede helft

Zowel Heroes Den Bosch als Zorg & Zekerheid Leiden wonnen in deze best of five finale play-offs, voor het nationaal kampioenschap, ieder hun uitwedstrijd. Dat zorgde ervoor dat Leiden afgelopen maandag het thuisvoordeel heeft teruggebracht. Daar werd woensdagavond van geprofiteerd door Leiden. Na een 43-51 achterstand kwam de thuisploeg in een mum van tijd terug tot een 69-58 voorsprong. Deze werd niet meer uit handen gegeven waardoor ZZ Leiden met 87-68 op matchpoint komt en vrijdagavond in Den Bosch voor de tweede keer oprij kampioen van Nederland kan worden.

Lees meer »

1 tegen 1 met Sam Blankenstein

Op dit moment basketbalt Sam Blankenstein nog bij HSV in Haren, maar binnenkort staat haar een nieuwe uitdaging te wachten! Ze gaat bij Defensie aan de slag en komt daarmee in actie met het militair damesteam. Een prachtige gelegenheid om mee te maken!

Lees meer »

1 tegen 1 met Vito Neerings

Bij MBCA werd Vito Neerings steeds actiever. Hierdoor is hij meer dan alleen een basketballer, want hij is ook trainer van onder meer de Basketball’s Cool en is ook betrokken bij 3x3 Unites.

Lees meer »

Benieuwd? Bekijk het maar!

De covid-19 periode is voor iedereen een hele moeilijke periode geweest. Juist in dat soort tijden is het belangrijk om naar creatieve oplossingen te zoeken. Bodine Jeske bevond zich in de theatersector en Starworks Studio in de muziekindustrie, maar dat is vanwege de langdurige lockdown-periodes niet rendabel geweest. Dat zorgde tegelijkertijd voor een nieuw creatief idee: het maken van een kinderserie op YouTube genaamd Bekijk het maar. Hierin speelt Bodine Jeske Madelief; een pubermeisje dat verschillende baantjes aan het uitproberen is. Niet alleen op het gebied van film en theater is dit een mooi idee voor kinderen, maar tegelijk ook de realiteit die laat zien dat hoe het eruit ziet op de arbeidsmarkt.

Lees meer »

1 tegen 1 met Ilse de Vries

Van Bedum doorstromen naar Amsterdam om het topsporttraject aan te gaan. Ilse de Vries maakte deze droom waar, en zet koers richting een nog grotere ontwikkeling en nog meer progressie!

Lees meer »