Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Renee Goris, wat een prachtig fantasierijk vermogen!

De 21-jarige Renee Goris zit gaat naar het laatste jaar van haar studie aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Sinds afgelopen maart is ze cultuurambassadeur van Balen. Ze is veelal bezig met poëzie, schrijven en theater maken. Haar creaties zijn enorm bijzonder, beschikken over magie, fantasie en enorm veel inlevingsvermogen. Dat maakt Renee bijzonder talentvol en een fantastische aanwinst voor theater!

Lees meer »

Lisa de Graaf floreert als prinses, en maakt veel moois los bij kinderen

Stel je voor; je wilt van je hobby je werk maken. Hoe doe je dat, waar moet je beginnen en wat voor mogelijkheden heb je? Lisa de Graaf heeft dat proces op een succesvolle manier voor elkaar gekregen. De 23-jarige entertainster is te boeken als prinses, en in dat opzicht heeft ze met haar talent en fantastisch doorzettingsvermogen zoveel dromen tot werkelijkheid gebracht. Ook de vele andere ervaringen en opdrachten hebben haar gevormd tot waar ze nu staat: schitterend als een echte ‘all of a kind’! “Het is heel mooi om een stukje van jezelf in een karakter te mogen leggen,” vertelt Lisa. “Een bekend karakter zoals Assepoester is al heel vaak gespeeld, en ik hoop dat ik daardoor goed kan laten zien wie zij is als karakter, maar dat ik dat ook op mijn manier kan doen.”

Lees meer »

Orange Lions mannen onder 18 eindigen zesde op het EK, Belgian Lions onder 18 eindigen met zilver

Voor zowel de Nederlandse als de Belgische onder 18 formatie scheelde het niet veel. De Orange Lions konden bij winst nog vijfde worden op het basketbal EK in de B divisie, en in de finale stonden de Belgian Lions in het vierde kwart nog met 61-64 voor. In beide gevallen kon de laatste wedstrijd niet winnend worden afgesloten. Met 95-94 tegen Groot-Brittannië sluiten de Orange Lions het onder 18 EK met een zesde plaats af, de Belgian Lions hebben de finale met 75-69 verloren van Letland. Foto: FIBA Europe

Lees meer »

De Orange Lions vrouwen onder 20 winnen ook van Slovenië

De onder 20 dames van de Orange Lions zijn ingedeeld in een sterke poule, in het bijzonder met Slovenië en Kroatië. Van Kosovo werd met 30 punten verschil gewonnen, en Slovenië won met 56-69 haar eerste wedstrijd van Kroatië. De volgende tegenstander van de Lions betrof Slovenië. Met nog twee minuten te gaan in het derde kwart keken de Lions tegen een 46-35 achterstand aan, maar een aantal driepunters van Jade Brughuis, Quinta van Schijndel en Lotte van Kruistum bogen deze achterstand om in een voorsprong. Ruim 11 minuten lang kwam Slovenië niet tot scoren, en een 0-20 run zorgde voor een 51-57 overwinning voor de Lions en een mooie uitgangspositie in deze groepsfase. Als de Lions woensdag van Kroatië winnen, zijn zij eerste in groep C.

Lees meer »

Yoni Fahrendorf en Marjolein Haan trotseren nog meer basketbalavonturen bij Twente Buzzards

Al een lange tijd komen ze uit voor de Hengelose basketbalvereniging Twente Buzzards. Yoni Fahrendorf en Marjolein Haan maken daar onvergetelijke tijden mee. Ruim 15 jaar basketbalt de 24-jarige Yoni daar, bij Marjolein (32 jaar, met zonnebril) konden andere clubs haar eveneens verwelkomen. Ze heeft naast Twente Buzzards nog gebasketbald bij Kikkers in Borne, Peatminers in Vriezenveen, in Rotterdam en in Leeuwarden. Beide speelsters bevinden zich inmiddels weer een tijdje in Hengelo, en gaan op in het reilen en zeilen van alles wat er zich bij Twente Buzzards afspeelt!

Lees meer »