Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Nienke Jaspers Faijer

Dames 1 van Uitsmijters Almelo stond afgelopen seizoen in de finale van de Eerste Divisie tegen Cangeroes dames 3. Deze werd gewonnen door de Cangeroes. Nienke Jaspers Faijer maakte deze finale mee met Uitsmijters, en zou niet kunnen wachten met spelen in de Promotiedivisie met de Uitsmijters!

Lees meer »

Make way for the Rotterdam Cheerleaders!

Rotterdam Basketbal exists almost 70 years, and is playing on the highest level of The Netherlands since 1988. After a lot of different names for the club, they are called Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball for a while now. They also have some amazing cheerleaders: the Rotterdam Cheerleaders. In this article, Staisy, Priscilla, Jessie and Sam will tell us more about Rotterdam Cheerleaders!

Lees meer »

Orange Lions delven onderspit tegen Servië tijdens openingsduel van Eurobasket 2022

Tot zeven minuten voor het einde bleven de Orange Lions in het spoor van Servië, een van de titelfavorieten tijdens het Europees kampioenschap 2022. Worthy de Jong speelde een geweldige wedstrijd met 28 punten, en dat in aanloop naar zijn 5x5 basketbal pensioen. Servië gaf extra gas in de laatste minuten en won uiteindelijk met 100-76 in een duel waarbij ze lange tijd niet van de Orange Lions afkwamen. Foto: FIBA Europe

Lees meer »

Ruth Bakker zorgt met Loet voor heel veel inspiratie en herkenning

Stel je voor; je wilt musicalster worden, maar uit alle enthousiasme komen er zoveel ideeën in je op om in het theater met een alter-ego te kunnen optreden. Ruth Bakker heeft zoiets werkelijkheid weten te maken. Haar alter-ego in het theater is Loet, en als Loet bezorgt ze kinderen spelenderwijs zoveel mooie voorstellingen, inspiratie, herkenning en bijzonder veel vermaak! Met succes, want na heel wat jaren zijn we erg veel voorstellingen van Loet verder, een paar dvd's verder, een boek en verschillende prachtige prijzen. Ruth is zeer veelzijdig, creatief en weet middels verbinden en inleven zoveel moois in een kind los te maken. Dat Loet nog enorm lang in het theater te zien zal zijn! Foto: Marjoleine van Kalken

Lees meer »