Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Landelijke en regionale aantrekkelijkheid bij BV Hoofddorp

Hoofddorp is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer met bijna 77.000 inwoners. Dankzij een gunstige verbinding met Schiphol kent Hoofddorp veel nationale als internationale ondernemingen. Er wordt ook meer dan 50 jaar gebasketbald in Hoofddorp. Per 1 juli 1966 werd de eerste basketbalclub in Hoofddorp opgericht: BV Hoofddorp. We gaan vandaag wat dieper op deze organisatie in, samen met voorzitter Jochem Somers.

Lees meer »

Cabaretduo Grof Geschud groeit dankzij fantastische chemie en prachtige inspiraties

Zijn zij nou echt een koppel? Dat is wat veel mensen die een voorstelling van het cabaretduo Grof Geschud zich afvroegen na afloop. Wat wel zeker is, is dat dit duo elkaar in alle opzichten verder omhoog laat klimmen dankzij hun immens mooie kijk en passie voor theater. Myrthe van Velden en Lander Severins zijn het brein achter Grof Geschud, en de drang om weer te mogen optreden zal vanwege de huidige tijd alleen maar toenemen.

Lees meer »

Kim Schrama boekt met haar team Midland College een solide zege

Sinds afgelopen zomer jaagt Kim Schrama haar droom na door in Amerika te basketballen. Dat gaat haar heel goed af! In januari kwam ze voor het eerst in actie namens Midland College Athletics, en liet gelijk zien dat ze een sterke aanwinst is. De laatste drie wedstrijden werden gewonnen, en ook donderdagavond won Midland College van South Plains College met 70-62.

Lees meer »

Scott Whitmore beleeft sensationeel kampioenschap met de Ricoh Astronauts

Na het derde basketbalseizoen van de Amsterdam Astronauts, dat inmiddels twee keer de nationale beker won, werd het tijd voor een grote renovatie. De weg naar de hoofdprijs, de landstitel, werd in 1998 ingezet met als coach Ton Boot. Enkel Milko Lieverst, Raoul Heinen en Mario Bennes bleven dat gehele seizoen over. Met hoofdsponsor Ricoh konden natuurlijk heel wat spelers erbij komen. Denk aan Rolf Franke, Joe Spinks, Chris McGuthrie, Shawn Gray en Scott Whitmore. Laatstgenoemde beleefde in seizoen 1998/1999 de tijd van zijn leven, en na meer dan 20 jaar heeft Support by Report hem dan ook benaderd over zijn ervaring in Amsterdam.

Lees meer »

1 tegen 1 met Klaske Smelt

Zoals uit de artikelen over Lauren Nijland en Annefleur Meijers naar voren kwamen staat Peatminers uit Vriezenveen voor een familiaire basketbalorganisatie in die regio. Vorig jaar werd virtueel de bal naar elkaar rond gepasst en dat zorgde ondanks deze moeilijke tijden voor extra verbinding binnen deze organisatie. We benaderen vandaag Klaske Smelt over haar passie voor deze sport en organisatie!

Lees meer »

Demi Brandt sterke aanwinst voor BS Leiden

BS Leiden speelt met dames 1 in de Promotiedivisie. Sinds een tijdje speelt Demi Brandt daar op dat niveau. Demi speelde voorheen nog lange tijd in Hoofddorp, en is met de jaren in haar spel gegroeid. Ook vandaag de dag toont ze progressie, en dus kan Leiden enorm met haar boffen! Als print & marketing specialiste werkt ze bij Office Centre.

Lees meer »