Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

BV Hoofddorp onder 16 2 vermijdt spannende slotfase middels sterke tussensprint

Tot in de laatste minuten leek het erop dat de eindstand een klein verschil zou bedragen. Zoiets zou je uiteraard verwachten van de nummers 1 en 2. De dames van BV Hoofddorp onder 16 2 won tot dusver alle wedstrijden, maar leek veel moeite te hebben met BC Flying Oost. Dankzij een geweldige run van Rozy Bangu, 12 punten in het vierde kwart, wist de thuisploeg toch nog ruim te winnen met 53-39.

Lees meer »

Niene van de Velde ziet potentie in de dames van BV Hoofddorp

Al een lange tijd is Niene van de Velde (nummer 5) trouw aan BV Hoofddorp. Vanaf haar achtste begon ze daar met basketballen, en inmiddels is een van de speelsters van het dames 1 team van BV Hoofddorp. Na wat blessureleed is Niene op de weg terug om in actie te komen namens haar ploeg, en ziet met alles wat ze afgelopen seizoen met dames 1 van dichtbij heeft gezien enorm veel kansen en potentie op veel meer en wellicht de stap naar het hoogste niveau van Nederland.

Lees meer »

Apollo ruim langs Rotterdam Basketbal

Na twee gewonnen wedstrijden in drie duels kreeg het onder 22 team Rotterdam Basketbal in de Dutch Talent League een zware periode te verwerken. Tegen Basketbal Academie Limburg, Zorg & Zekerheid Leiden, Hot Pepper Heat en Heroes Den Bosch werd verloren, en vrijdagavond kwam BC Apollo Amsterdam op bezoek in de Alexanderhal. Samen met Orange Lions Academy en Donar Groningen bezetten zij de top drie van de competitie, en na een heel moeizame eerste helfte van de thuisploeg stevenden de bezoekers gelijk af naar een ruime overwinning die 47-89 zou bedragen.

Lees meer »

Indy Karsten vertelt op prachtige wijze haar teamchemie met BV Hoofddorp

Wat er in een basketbalseizoen zoal kan gebeuren; dat is iets waar ze het met huidige onder 22 team van BV Hoofddorp zeker over kunnen hebben. Dat team speelde afgelopen seizoen onder 18, en op landelijk niveau zijn zij gegroeid naar een hechtere chemie. De 17-jarige Indy Karsten (links onderin) speelde afgelopen seizoen bij onder 18 van BV Hoofddorp. Een aantal jaar geleden kwam ze van Onze Gezellen over naar deze organisatie, maar beschrijft op een werkelijk prachtige manier deze groei in teamchemie.

Lees meer »