Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

Ik zie je snel!

Nieuws

Mooie terugblik van Marianne het Lam op haar volleybalcarrière

Gedurende haar volleybalcarrière heeft Marianne het Lam veel mooie tijden meegemaakt. Met volleybalvereniging Set-Up ’65 in Ootmarsum is ze naar Turkije gegaan om een wedstrijd van VakıfBank S.K. te bezoeken. Plezier staat bij haar voorop, aangezien ze ervan overtuigd is dat plezier de prestaties verhoogt.

Marcelle Noordanus (links) is de teamcaptain van dames 1 van BV Hoofddorp. De 28-jarige power forward begon op haar zevende met basketbal, en zet met de dames koers op de doelstellingen die dit team voor ogen heeft. De 24-jarige Lotte Vader (rechts) begon eveneens op haar zevende met basketballen bij BV Hoofddorp. Nog steeds speelt ze bij dames 1 van BV Hoofddorp, op de center positie. Dit seizoen gaan ze nieuwe uitdagingen aan met dames 1!

Niets leek Uball een overwinning in de weg te zitten bij rust. De Utrechtse formatie begon sterk in Leiden en beschikte in het derde kwart over een voorsprong van 16 punten. ZZ Leiden kwam sterk terug tot gelijke hoogte, maar eroverheen gingen ze niet. In de onder 16 Eredivisie pakte Uball met 81-83 de overwinning na een intense slotfase.

Al vanaf de eerste minuten zette Triple Threat een verdediging neer waar BS Leiden enorm veel moeite mee had. Een grote voorsprong was dan ook snel gerealiseerd voor de Haarlemmers. Enkel in het vierde kwart kon Leiden nog terugkomen, mede door geweldig spel van Nuna Neumann en Madeleine Smit. Verder dan 76-93 is Leiden niet meer gekomen. In Yamaira van der Goes en Lila van Stein had Triple Threat twee geweldenaars met 34 en 22 punten.