Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Amina Neefjes

Bij de Amstelveense onder 16 basketbalteams van MBCA laat Amina Neefjes zien waarom zij een fantastisch kracht is. Naast onder 16 1 speelt ze ook bij onder 16 2. Ze gaat voor een mooie resultaat met haar teams!

Het was een goed weekend voor BV Hoofddorp. Op zaterdag wonnen diverse teams hun wedstrijden. De onder 16 dames begonnen het nieuwe jaar goed door gelijk te winnen van BC Shooters. Wie ook tegen BC Shooters moesten spelen waren de onder 22 dames van Hoofddorp, eveneens een zeer spannend duel. Dames 2 nam het op tegen dames 1 van Onze Gezellen. Het betrof een wedstrijd waarin beide teams steeds de voorsprong pakten, waarbij dames 2 van BV Hoofddorp de voorsprong op het juiste moment bemachtigde. Ook dames 1 moest in de Promotiedivisie spelen. De nummer vier Uitsmijters Almelo laat dit seizoen zien een grote aanwinst te zijn in de competitie. Ze lieten mooi spel zien, maar Hoofddorp wist na wat spannende momenten ruim te winnen.

Gaandeweg de eerste helft liep Landslake Lions uit tegen het thuisspelende Orange Lions Academy. In de Sporthallen Zuid stonden de bezoekers nog met 33-51 voor in het derde kwart, maar in het vierde kwart werd er door OLA sterk gerebound, verdedigd en fastbreak situaties afgerond waardoor ze steeds dichterbij Landslake Lions kwamen. Met name Lynn Peters kwam sterker in de wedstrijd, en Keona Douwstra zette OLA met nog drie minuten te gaan op voorsprong. Deze werd niet meer uit handen gegeven waardoor het 75-73 werd voor de Amsterdamse thuisploeg.

Jill Pinnock speelt met het onder 16 team van MBCA Amstelveen op landelijk niveau. Tot dusver staat ze er goed voor, en is de Final Four nog altijd in zicht. Wellicht gaat haar team voor een nieuwe deelname aan deze eindronde van het seizoen!

Doordat Topkip Lions terug bleef komen in de wedstrijd, bleef het lang spannend. Een goed schietende Charlotte van Kleef zorgde steeds voor een nieuwe comeback, maar de landskampioen bleef met de inbreng van Iris Vennema, Janiek van Veen en Lotte Toornstra overeind en won met 69-75.

Beter, en ook spannender, kon het team van Cheyenne van der Linden het nieuwe jaar niet beginnen. Haar team C.B. Aridane nam het thuis op tegen B.F. Leon. Met nog een halve minuut te gaan ging Ana Fernandez omhoog voor de gelijkmaker. Met succes, en met zelfs een and-1 daar nog bovenop zorgde ze met een vrije worp voor de 58-57 overwinning.