Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Fanatieke coach Natasja Jaspers Faijer wil met Peatminers ver komen

Zowel op regionaal als op landelijk niveau heeft Natasja Jaspers Faijer enorm veel bereikt, zowel als speelster en als coach. Diverse clubs in en om haar regio hebben enorm geboft met haar als speelster, aangezien ze beschikt over een grote mate van fanatisme waardoor de kracht van het winnen en beter worden is ontstaan. Met Peatminers wil ze als coach het maximale halen uit haar team en uit de speelsters onderling.

Lees meer »

Grootse basketbal passie bij de Tubbergse familie Nijland

Jolly Jumpers vertegenwoordigt het basketbal in het Overijsselse dorp Tubbergen op het hoogste niveau in de Vrouwen Basketball League. Deze Tubbergse organisatie heeft veel basketballende leden. We gaan in dit artikel eens nader in op een aantal van deze leden: een gezin met vier basketballende kinderen. Elin (15 jaar), Liv (10 jaar), Lasse (10 jaar) en Milla Nijland (13 jaar) vinden het enorm fijn om te spelen namens deze vereniging.

Lees meer »

1 tegen 1 met Damarae Simson

Hij is zeer ambitieus en wil gaan voor het hoogst mogelijke. Voor Triple Threat is Damarae Simson inmiddels een sterke aanwinst, en zal er alles aan doen om de finale van de Final Four te winnen.

Lees meer »

1 tegen 1 met Casper Christmann

Na een leuk begin bij Almere Pioneers besloot Casper Christmann naar MBCA te gaan om daar eredivisie te spelen. Met onder 14-1 zit hij in een team met veel potentie. We gaan middels diverse vragen nader in op wie Casper is.

Lees meer »

1 tegen 1 met Luuk Schoonewille

Leuke acties namens Peatminers geeft Luuk Schoonewille het idee dat hij daar op zijn plek zit. Zijn passie voor basketbal laat hij met deze Q&A steeds meer blijken. Zijn familie runt trouwens een hele leuke online Basketbalshop. Neem eens een kijkje bij https://www.basketballdreams.nl/, er is genoeg om uit te kiezen!

Lees meer »