Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Basketbalfanatisme in overvloed bij zussen Jitske, Hanne en Minka Bos

Drie zussen, twee teamgenoten, eenzelfde eigenschap; fanatisme. Jitske, Hanne en Minka Bos hebben alle drie gespeeld bij JRC Boxtel, en zijn van daaruit verder gaan groeien bij andere clubs. De 23-jarige Hanne gaat beginnen aan een nieuw seizoen bij haar nieuwe club Trajanum in Nijmegen. De andere twee gaan aan de slag bij Rowic uit Dordrecht.

Lees meer »

1 tegen 1 met Marieke van Beurden

Ze won de Mariska Lips Award en heeft zichzelf steeds meer ontwikkeld als basketbalster. Marieke van Beurden zal komend seizoen nog meer stappen zetten om meer ervaring op te doen en nog meer te gaan groeien!

Lees meer »

Talentvolle guard Kiki Fleuren groeit, bloeit en schittert: in haar profcarrière en als international

Inmiddels kennen we de 21-jarige Kiki Fleuren als één van de sterkhouders van Den Helder Suns. Bij BSW Weert is ze begonnen met basketballen, en op haar 14e is ze naar Amsterdam verhuisd voor CTO Amsterdam. Daar heeft ze vier jaar in het talentenprogramma gezeten. Kiki vertelt over haar carrière tot dusver, hoe het is om onder coach Mario Bennes bij Den Helder Suns te spelen en haar verwachtingen bij de Orange Lions.

Lees meer »

Dames BS Leiden onder 20 winnen spannend duel tegen Orange Lions Academy

Hoewel BS Leiden onder 20 afgelopen vrijdagavond het grootste gedeelte van de wedstrijd voorstond, was het alles behalve een formaliteit. Een voorsprong  van 11 punten na driekwart van de wedstrijd was nog niet voldoende voor het veiligstellen van de overwinning. Orange Lions Academy (OLA) kwam terug in de wedstrijd en had de gelegenheid om er een overwinning uit te slepen. Verder dan dat kwam het niet en zo was een overwinning voor BS Leiden een feit bij 59-65.

Lees meer »