Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Belangrijke winst voor Midland College tegen Temple College

Midland College, spelend in het wit, moet deze wedstrijd winnen om door te kunnen gedurende dit basketbalseizoen. De tegenstander is Temple College tijdens deze 2022 NJCAA Region 5 Basketball Tournament. Na rust ging Midland College er als een haas vandoor, en won met ruime cijfers; uiteindelijk met 64-82.

Lees meer »

1 tegen 1 met Tobi Obiora

Vorig jaar kwam er een verandering in zijn basketbalcarrière. Tobi Obiora maakte de overstap naar heren 1 van Landstede Hammers, die uitkomt in de BNXT League. Deze talentvolle belofte staat aan het begin van wellicht een mooi verloop van zijn carrière!

Lees meer »

1 tegen 1 met Niek Nipshagen

Een aantal jaren mocht Niek Nipshagen (rechts naast voormalig bondscoach Toon van Helfteren) weten wat het is om op landelijk niveau te spelen. Na zijn periode in Wieringerwerf en Hippolytushoef ontdekte hij in Den Helder het hogere niveau, met sterker worden tot gevolgd.

Lees meer »

Emy Hayford trotseert stad & land voor basketbal; tegenwoordig in Pittsburgh

Een voorbeeld; je moet vanuit Amsterdam elke week op en neer rijden voor basketbal. Emy Hayford overkwam dat toen ze net naar Orange Lions Academy ging. Het 20-jarig supertalent heeft al op jonge leeftijd bij diverse Nederlandse en Belgische clubs gebasketbald, en heeft zichzelf enorm ontwikkeld. Tegenwoordig schittert ze in Amerika bij de Pittsburgh Panthers.

Lees meer »

Winst voor Landslake Lions dames onder 18 & 20, mannen onder 16 onderuit tegen BC Apollo Amsterdam

In Landsmeer vonden zaterdagmiddag een aantal basketbalwedstrijden van Landslake Lions plaats. Het eerste duel betrof de dames van onder 20 tegen BC Apollo uit Amsterdam. Na een energierijke eerste helft stelde de thuisploeg orde op zaken door met 81-45 te winnen. Gelijk daarna moesten de mannen onder 16 van Landslake Lions het opnemen tegen eveneens BC Apollo. Tot twee minuten voor het einde kon de wedstrijd alle kanten op gaan. Daarna ging Apollo er met een 56-66 overwinning vandoor. Tot slot kwamen de dames van onder 18 in actie tegen Dozy Den Helder. De hele wedstrijd liet Landslake Lions zien de bovenliggende partij te zijn en won met 82-51.

Lees meer »