Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Jill Pinnock

Jill Pinnock speelt met het onder 16 team van MBCA Amstelveen op landelijk niveau. Tot dusver staat ze er goed voor, en is de Final Four nog altijd in zicht. Wellicht gaat haar team voor een nieuwe deelname aan deze eindronde van het seizoen!

Lees meer »

Landskampioen Den Helder Suns wint in Landsmeer

Doordat Topkip Lions terug bleef komen in de wedstrijd, bleef het lang spannend. Een goed schietende Charlotte van Kleef zorgde steeds voor een nieuwe comeback, maar de landskampioen bleef met de inbreng van Iris Vennema, Janiek van Veen en Lotte Toornstra overeind en won met 69-75.

Lees meer »

Cheyenne van der Linden wint eerste wedstrijd van 2023 met CB Aridane

Beter, en ook spannender, kon het team van Cheyenne van der Linden het nieuwe jaar niet beginnen. Haar team C.B. Aridane nam het thuis op tegen B.F. Leon. Met nog een halve minuut te gaan ging Ana Fernandez omhoog voor de gelijkmaker. Met succes, en met zelfs een and-1 daar nog bovenop zorgde ze met een vrije worp voor de 58-57 overwinning.

Lees meer »

MBCA onder 16 opent het nieuwe jaar goed middels spannende zege tegen Basketbal Academie Limburg

Bij rust leek niets een overwinning in de weg te zitten voor de mannen van MBCA onder 16. De nummer twee van de competitie voor kerst stond met 45-33 voor tegen Basketbal Academie Limburg (BAL) uit Weert, de nummer vier voor kerst. BAL kwam terug, helemaal door een sterk spelende Relja Varagić met 27 punten; de zoon van de hoofdcoach van BAL in de BNXT League en inmiddels bondscoach Radenko Varagić. BAL pakte een voorsprong, maar zag dat MBCA terugkwam en uiteindelijk met 74-72 de overwinning pakte na een spannend slot.

Lees meer »

Meervoudig rolstoelbasketbalkampioen Mariska Beijer overwint met haar sport

Mariska Beijer, de 31-jarige rolstoelbasketbalster die ook wel The Beast wordt genoemd, heeft meerdere Europese kampioenschappen gewonnen, alsmede een wereldkampioenschap en een kampioenschap op de Paralympics in 2021. Sinds 2018 is ze officieel de beste rolstoelbasketbalster van de wereld. Na haar college avontuur in Amerika waarbij ze succesvol haar BBA Marketing heeft behaald en 2 maal college kampioen en MVP is geworden, is ze parttime gestart als marketeer bij Stichting BEN, waarbij ze zich inzet voor de beeldvorming van rolstoelbasketbal in de maatschappij.  Tegenwoordig speelt Mariska in de Duitse 1 Bundesliga bij Hannover United. Foto: Bram Berkien

Lees meer »