Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Let’s meet Rosana & Shanty Reina

Al op jonge leeftijd zijn Rosana & Shanty Reina in aanraking gekomen met basketbal. Hoe kan dat ook anders als hun moeder ook heeft gebasketbald. Bij Den Helder zijn beide speelsters volop in ontwikkeling, en zien we later misschien twee toekomstige speelsters van Den Helder Suns.

Lees meer »

Grace Janssen voorziet met The Lucky Project mensen van mooie coaching sessies

De 32-jarige Grace Janssen onderging een tijdje geleden een burn-out. Dat heeft haar leven veranderd, uiteindelijk op een mooie manier veranderd. Het gaf haar inzicht in wie zij is en wat zij wil bereiken. Hoe mooi is het dat ze haar eigen ervaring en groeiproces wil doorgeven aan andere mensen. Met dat prachtige initiatief is zij een eigen bedrijf gestart: The Lucky Project. Wat The Lucky Project zoal te bieden heeft is voor mensen die zichzelf willen ontdekken, en weten wat zij willen, goud waard. Het biedt de mogelijkheid om te kunnen groeien na lastige situaties, wat mensen individueel, maar ook organisaties van mooie kansen voorziet.

Lees meer »

Let’s meet Quinta & Anique van Schijndel

Via verschillende teams zijn Quinta (rechts) en Anique (links) van Schijndel terecht gekomen bij Triple Threat in Haarlem. Het spel op het hoogste niveau van Nederland biedt ze de kans om sterker te worden, en op lange termijn wat moois neer te kunnen zetten!

Lees meer »

Let’s meet Floor & Nikki Kleyhorst

Vorig seizoen speelden ze al op het hoogste niveau van Nederland bij Triple Threat. Floor (rechts) en Nikki (links) Kleyhorst staan voor een nieuwe uitdaging, en wel voor hun tweede seizoen bij de Haarlemse formatie.

Lees meer »

Inge Bus omschrijft haar passie en inspiratie binnen theater op prachtige wijze

Sinds kleins af aan heeft Inge Bus de ambitie om op het podium te staan. Als ze het woord theater hoort dan is er bij haar een enorme glinstering te ontdekken. Ze gaat op in theater, en alles wat daarmee te maken heeft. “Op mijn zesde vond mijn moeder het een leuk idee dat ik op toneelles zou gaan,” vertelt Inge. “Ik meldde mij aan bij de toneelclub, en dat was gelijk enorm leuk!” Met alles wat Inge nog meer beschrijft is gelijk te zien dat theater haar ding is. Wie weet waarmee ze in de toekomst zal schitteren!

Lees meer »

Marie Degens uit op prachtige wijze haar plezier in basketbal

De 21-jarige Marie Degens is toen ze zeven jaar was begonnen met basketballen in Mechelen. Nu speelt ze op Eerste Landelijke niveau in Brasschaat. Ze gaat op in deze basketbalsport, en laat daarmee zien een aanwinst te zijn voor welke ploeg dan ook. Zoveel passie hebben in deze sport is wat elk team nodig heeft!

Lees meer »