Zege voor Gennep Cougars onder 16

Gepubliceerd op 4 oktober 2022 om 16:00

BV Rush uit Uden stond voor een lastige taak: spelen tegen Gennep Cougars die tot dusver alle wedstrijden in de D-Klasse ruim wist te winnen. Het verschil vergeleken de eerste wedstrijden was minder groot, maar toch een 64-34 overwinning van 30 punten verschil.

De thuisploeg uit Limburgse streek begint het beste aan de wedstrijd met een 10-1 voorsprong als er meerdere steals en fastbreak scores worden verzilverd. Bij BV Rush gaat het beter wanneer er beter gepasst wordt en Raoul Otte samen met Tijn Mirande voor 10-5 zorgen. Toch blijft de thuisploeg beter verdedigen en vaker scoren. Voornamelijk Gijs Enning is goed opdreef waardoor het al snel 28-15 staat bij rust.

Hoewel Cougars voor staat is het verschil vergeleken met de andere wedstrijden minder groot. BV Rush doet af en toe nog wat terug wanneer er beter wordt gepasst. Desondanks blijft Cougars uitlopen als Seth van Gelder er een aantal driepunters in gooit. Zodoende blijft de voorsprong in tact en wordt deze uitgebreid tot 64-34 voor Gennep Cougars die daarmee de koppositie verstevigen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.