Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

Ik zie je snel!

Nieuws

Fleur de Leeuwe brengt eerste single uit: I Already Am

Afgelopen jaar publiceerden we een artikel over Fleur de Leeuwe. Hierin vertelde ze wat ze heeft gedaan om haar passie na te leven. Dat krijgt nog extra veel glans. Op maandag 14 maart 2022 gaat deze 30-jarige haar eerste single uitbrengen onder de naam Fleur Lion. Haar single heet I Already Am!

In het begin van de wedstrijd leek het erop dat niets een overwinning van de onder 14 dames van BV Hoofddorp in de weg zou zitten. Na een 11-26 voorsprong bij rust kwam MBCA nog sterk terug, zelfs nog tot 34-34 met nog zeven minuten te gaan. Hoofddorp was nog op tijd bij de les om de zege binnen te halen met 39-45.

Midland College, spelend in het wit, moet deze wedstrijd winnen om door te kunnen gedurende dit basketbalseizoen. De tegenstander is Temple College tijdens deze 2022 NJCAA Region 5 Basketball Tournament. Na rust ging Midland College er als een haas vandoor, en won met ruime cijfers; uiteindelijk met 64-82.