Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

Ik zie je snel!

Nieuws

Makayla Firebaugh schiet in de verlenging Rider Broncs naar haar eerste overwinning

Na een goede start kwam Rider Broncs tegen St. Francis Brooklyn in het tweede kwart in gevaar. Een achterstand van 12 punten werd teruggebracht tot 9 bij rust. Broncs klauterde gaandeweg de wedstrijd tot gelijke hoogte, onder meer door de driepunters van Makayla Firebaugh. St. Francis Brooklyn forceerde in de slotseconde een verlenging, en in die verlenging leken zij af te stevenen op een overwinning. Met nog 10 seconden voor tijd schoot Firebaugh de driepunter raak die de overwinning voor Broncs bezegelde met 71-70.

Sfeervol was het zondagavond zeker te noemen in de Rijswijkse Altis. De dames onder 18 van Lokomotief Rijswijk kennen een moeizame start in de beginfase van de competitie. Twee gewonnen wedstrijden brengen ze op de negende plaats in de competitie. Beter gaat het met Landslake Lions onder 18, hoewel ze de afgelopen twee duels tegen Landstede Hammers en Dozy Den Helder niet wisten te winnen. Zij staan in elk geval op een hogere positie, en drukten dat zondagavond in Rijswijk uit middels een 55-75 overwinning op Lokomotief.

Ondanks een 55-84 overwinning zaterdagavond van de dames van BV Hoofddorp tegen Landslake Lions 2 stonden ze bij rust nog vier punten achter. Ook zondagmiddag in U.S. Amsterdam begonnen de bezoekers stroef aan de wedstrijd. U.S. zag kansen om te winnen en pakte een 25-24 voorsprong bij rust. BV Hoofddorp nam het daarna over door uiteindelijk met 45-59 te winnen in Amsterdam.

Ruim 38 minuten lang op een achterstand staan en in de laatste minuten toeslaan. Dat overkwamen de dames van MBCA onder 16 tegen Peatminers. De bezoekers uit Vriezenveen kennen een sterke start van het seizoen, aangezien zij tot dusver het enige team zijn dat van koploper Triple Threat wist te winnen. Ook zaterdagmiddag zag het er lang naar uit dat er gewonnen zou worden tegen MBCA. In de slotfase ontwaakte MBCA, en in aanvallend en verdedigend opzicht Pien Vogelaar. Haar stops en haar treffers op de belangrijke momenten zorgden voor een voorsprong die niet meer werd weggegeven, uiteindelijk tot 52-50 voor MBCA.