Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Tobias Berns

Toen hij net basketbalde raakte Tobias Berns geïnspireerd door NBA schutter Stephen Curry. Tobias hoopt later net zo’n sterke schutter te zijn. Hij basketbalt op dit moment in het onder 14 team van MBCA op het hoogste niveau, en zal er alles aan doen om een sterke basketballer te zijn!

Lees meer »

Iris Houx omschrijft op mooie wijze haar passie voor schrijven

Sinds een tijdje weet Iris Houx wat haar passie is en wat haar laat schitteren: het schrijven van prachtige verhalen, met als klap op de vuurpijl een eerste boek genaamd Scoop!. In juni 2016 kwam Iris bij haar uitgeverij The House of Books met haar feelgood roman. Het schrijverschap zit in haar bloed, en daar komen mooie resultaten tot stand. Ze schrijft columns, krijgt prachtige reacties op wat ze schrijft, en met Scoop! is de eerste stap naar meer gezet. We gaan zien wat haar drijft om te schrijven, en wat ze nog meer heeft bereikt!

Lees meer »

Loïs Sinnige beleeft een prachtig kampioenschap met Groene Uilen

Weten wat het is om sterker te worden en om uiteindelijk met een prijs naar huis te gaan. Loïs Sinnige, 25 jaar, heeft op jonge leeftijd al diverse spelers zien spelen bij Donar waar ze enorm door geïnspireerd is geraakt. Wedstrijden van Donar, of beter gezegd de MPC Capitals zoals ze toen heetten, deed haar besluiten om te gaan basketballen. Tegenwoordig doet ze dat op het hoogste niveau bij Keijser Capital Martini Sparks in Haren. Lange tijd heeft ze ook bij Groene Uilen gespeeld, en in 2016 is ze daarmee kampioen geworden in de Promotiedivisie. Verder heeft ze een als zus Marit Sinnige die ook ontzettend gedreven is voor de sport en haar club BV Dunk, en in Ilse Sinnige een zus die fantastisch kan volleyballen!”

Lees meer »

1 tegen 1 met Chris Koehorst

Na één keer op een pleintje schieten op Texel werd Chris Koehorst gelijk verbonden met de basketbalsport. Op landelijk niveau, in de Tweede Divisie, is Chris bezig om iets moois neer te zetten met BV Hoofddorp.

Lees meer »

Euforisch basketbalkampioenschap van de Ricoh Astronauts tegen EiffelTowers Nijmegen: door de ogen van Sander van der Holst

Eerder had oud-Astronaut Scott Whitmore het over het kampioenschap van de Ricoh Astronauts in 1999. Dat was voor de formatie uit de hoofdstad een zwaarbevochte overwinning, om na 29 jaar weer een kampioenschap terug te halen naar de hoofdstad. Bij 1999 zou het zeker niet blijven. Er kwam nog een kampioenschap in 2000 en in 2001, al kende die finaleseries aanzienlijk minder spanning dan in 1999 (4-1 en 4-2 voor de Astronauts in de best-of-seven play-offs serie). Dat maakt deze prestaties er zeker niet minder om, en bovendien was Amsterdam een grote speler op Europees niveau. In 2000 behaalden de Astronauts de 16e finales tegen Paris Saint-Germain Basket en in 2001 werd zelfs de halve finale van de Korac Cup behaald tegen Malaga. Hoogstaande prestaties in de drie jaren die volgden. Na deze succesjaren ging het beduidend minder bij Amsterdam. Minder als in dat zij minder ‘oppermachtig’ waren als de jaren daarvoor, waarin zij drie jaren oprij de landstitel behaalden. Zij zagen hoe EiffelTowers uit Nijmegen in hun tweede seizoen op het hoogste niveau gelijk de koplopers positie overnam en grote de favoriet leek te worden voor de landstitel van seizoen 2001-2002. Sander van der Holst vertelt meer over dat basketbaljaargang dat een ‘rollercoaster’ wordt genoemd.

Lees meer »

Ik Daphne Gakes: een schitterende benadering van de show en het boek van Daphne Gakes

Een theatervoorstelling spelen, het schrijven van een boek en het schrijven van columns voor LINDA. Daphne Gakes weet wat het is om op een mooie wijze een theatervoorstelling te kunnen presenteren en om het publiek te kunnen ontroeren. Op meerdere fronten is ze bezig aan een imposant tijdperk in haar carrière, ook nu de 35-jarige theatermaakster moeder is geworden van haar zoon Bowie Gakes! We gaan in op hoe Daphne het beleeft op het podium en wat haar inspiraties zijn!

Lees meer »