Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Femke Janssen

Van Nederland naar België om te basketballen, en later van België weer naar Weert. Femke Janssen heeft veel gedaan voor een sterke ontwikkeling. Bij Basketbal Academie Limburg in Weert is ze op weg naar een mooie toekomst!

Lees meer »

Lisa Lambrechts terug van weggeweest als basketbalspeelster

Al heel haar leven is de 27-jarige Lisa Lambrechts gepassioneerd van basketbal. Ze is in het dagelijks leven leerkracht en geeft les in Brussel. “Leerkracht zijn is heel lang mijn droom geweest,” vertelt Lisa. “Mijn moeder heeft lang voor de klas gestaan en is nu directrice. Dat was het pad wat ik zelf ook altijd wilde bewandelen. Het verveelt nooit, en je hebt elke dag nieuwe uitdagingen. De voldoening die je uiteindelijk krijgt is het meer dan waard! Ook geef ik les aan kinderen uit kansarme situaties. Hopelijk kan ik iets voor ze betekenen in dat opzicht, dat ik ze wat bij kan brengen ondanks dat ze het moeilijk hebben.” Een hart van goud, een basketbalhart en vooral een kracht vanuit haar hart om jonge kinderen wat moois te kunnen geven, ook als coach!

Lees meer »

1 tegen 1 met Hannah Joosten

In Tilburg is Hannah Joosten veelal blijven basketballen. Na een uitstapje in Eindhoven is ze altijd trouw gebleven aan de clubs Pendragon en High Five in Tilburg. Met High Five heeft ze mooie plannen voor in de toekomst!

Lees meer »

1 tegen 1 met David Roos

Zijn voormalige coach Joshua Striker adviseerde David Roos om selectietrainingen te volgen bij Almere Pioneers. Met succes is dat gelukt, en dus speelde hij afgelopen seizoen voor het eerst op landelijk niveau, in de onder 16 Eredivisie. Komend seizoen gaat hij Tweede Divisie spelen met onder 16.

Lees meer »

Basketbalcoach Jolien Melis doorziet talent en potentiële beloften

Zelf heeft Jolien Melis vanaf haar 5e tot haar 25e gebasketbald, maar vanwege blessures is ze gestopt met spelen. Tussendoor was ze al vanaf haar 20e begonnen met coachen, en zo langzaamaan werd dat steeds meer haar passie. De jeugdspelers die ze coach mogen echt enorm boffen met deze inmiddels 30-jarige coach, en als sportief verantwoordelijke en als coach van de jeugd van BBC Campinia floreert ze in alle mogelijkheden die ze aangaat.

Lees meer »