Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Nieuw avontuur in België voor Annika van Heukelom

Een lange tijd moest ze aan de kant zitten vanwege een kruisbandblessure, maar gelukkig basketbalt Annika alweer een aantal jaren en kan ze toewerken naar waar ze graag heen wilt. De 19-jarige jeugdinternational van Nederland basketbalt op dit moment bij Athenas Lummen in België op het hoogste niveau. Dat is haar goed gelukt, en dit heeft ze mede afgedwongen door haar sterke spel namens Nederland onder 18 in 2019.

Lees meer »

1 tegen 1 met Jade Brughuis

Vorig seizoen was zij op het hoogste niveau een zeer talentvolle belofte namens Jolly Jumpers uit Tubbergen. Meer dan terecht als je in je eerste jaar op professioneel niveau goed bent voor gemiddeld 12 punten per wedstrijd op 16-jarige leeftijd. Deze topper heet Jade Brughuis!

Lees meer »

Jienke de Leyn groeit en schittert door middel van prachtige inspiraties

Ze heeft gespeeld bij diverse clubs in België, maar dat heeft Jienke de Leyn (geboren in Brugge) steeds meer kennis en ervaring gegeven binnen de basketbalsport. De 20-jarige schutter heeft alle jeugdlichtingen meegemaakt van het nationale team van België, en haar groei en potentie hebben er mede voor gezorgd dat ze in aanmerking is gekomen voor een profcontract in Zwitserland. Bij BC Alte Kanti in het Zwitserse Aarau gaat Jienke de uitdaging aan om verder te schitteren op het veld!

Lees meer »

1 tegen 1 met Mihajlo Djuric

Voetbal leek hem niks, vooral wanneer je met slecht weer buiten zou moeten trainen in de kou. Geef Mihajlo Djuric maar een binnensport, en dat werd basketbal. We benaderde het talent van MBCA Amstelveen voor een aantal vragen en antwoorden.

Lees meer »

Landelijke en regionale aantrekkelijkheid bij BV Hoofddorp

Hoofddorp is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer met bijna 77.000 inwoners. Dankzij een gunstige verbinding met Schiphol kent Hoofddorp veel nationale als internationale ondernemingen. Er wordt ook meer dan 50 jaar gebasketbald in Hoofddorp. Per 1 juli 1966 werd de eerste basketbalclub in Hoofddorp opgericht: BV Hoofddorp. We gaan vandaag wat dieper op deze organisatie in, samen met voorzitter Jochem Somers.

Lees meer »

Cabaretduo Grof Geschud groeit dankzij fantastische chemie en prachtige inspiraties

Zijn zij nou echt een koppel? Dat is wat veel mensen die een voorstelling van het cabaretduo Grof Geschud zich afvroegen na afloop. Wat wel zeker is, is dat dit duo elkaar in alle opzichten verder omhoog laat klimmen dankzij hun immens mooie kijk en passie voor theater. Myrthe van Velden en Lander Severins zijn het brein achter Grof Geschud, en de drang om weer te mogen optreden zal vanwege de huidige tijd alleen maar toenemen.

Lees meer »