Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Thijs Klapwijk

Het doel van het talent van Heroes Den Bosch Thuis Klapwijk is om later bij het heren 1 team van Heroes Den Bosch te spelen in de BNXT League. Hard werken wordt een must om dat niveau te bereiken, maar op Eredivisieniveau in de jeugd laat Thijs potentie zien om net zo sterk te kunnen worden.

Lees meer »

Sophie van Hoof: van Kaapstad naar vaste waarde in België

Bij Phantoms Boom is de 19-jarige Sophie van Hoof al een tijdje een sterke kracht, maar toch is ze niet in België begonnen met basketballen. In Kaapstad kwam het allemaal voor het eerst op haar af, en in België greep ze alle kansen die er waren om sterker te worden. Zie hier eens: een sterke schakel namens Phantoms Boom!

Lees meer »

1 tegen 1 met Finley van Bree

Scoren, hard verdedigen en nog meer scoren. Dat is het spel van Finley van Bree, een van de grote talenten namens Basketbal Academie Limburg in Weert. Haar voorbeeld is Kiki Fleuren, eveneens een talent uit Weert. Met deze vaardigheden volgt ze haar voorbeeld op, en zal ze op nog veel meer fronten gaan schitteren en inspireren! Foto: Fiba Europe

Lees meer »

Stap in, in de Lokomotief express!

Welkom aan boord van de Lokomotief express! Deze trein maakt een reis door de geschiedenis en het succes van deze basketbalclub uit Rijswijk. Er valt veel over deze organisatie te vertellen; waar komt hun talentvolle jeugd vandaan, hoe wordt het talent daar sterker, en zijn zij in staat om hogerop te willen spelen? Tijdens deze rondreis word je bijgepraat door Esther Duurkoop. Zij is sinds een jaar secretaris van deze club en heeft twee kinderen die daar hebben gebasketbald. Een van hen basketbalt nog steeds en is ook actief betrokken bij deze club. Jenneke van den Berg is bijna drie jaar de voorzitter van Lokomotief. Zij is op haar 14e begonnen met basketballen bij Green Eagles in Maassluis. Voor Lokomotief heeft ze als coach ook veel betekend. Ze heeft onder meer de dames van onder 18 en dames 3 gecoacht. Zij vertellen bij een aantal stations meer over Lokomotief gedurende deze reis!

Lees meer »

Yente Harkema blikt terug op een leuke basketbaltijd

Tot afgelopen seizoen heeft Yente Harkema gebasketbald bij Landslake Lions onder 18. Voorheen is ze een combi aangegaan met meerdere teams: Hanze Stars Zutphen en MBCA Amstelveen tegelijk. Yente mag terugkijken op een mooie basketbaltijd, want het is niet veel spelers gegeven om een bijzondere combi als Hanze Stars en MBCA te vervullen!

Lees meer »