Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Rowan Geers

Zijn moeder en zus hebben ook gebasketbald bij Phyteas/Give & Go in Aalten. Daar is Rowan Geers ook begonnen, en inmiddels speelt hij al sinds een tijdje bij Hanze Stars in Zutphen. Later hoopt hij verder te kunnen komen binnen de basketbalsport.

Lees meer »

Desire Stork vindt als coach elke wedstrijd de weg omhoog

Op latere leeftijd met basketbal in aanraking komen wil zeker niet zeggen dat je ‘te laat’ er aan begint. In tegendeel; diverse inzichten kunnen zich altijd nog voordoen. Desire Stork weet in elk geval waar ze binnen deze sport wil komen. Als coach maakt ze elke wedstrijd grote stappen naar voren, en daarom zullen we haar zeker nog zien schitteren!

Lees meer »

1 tegen 1 met Jur Keuning

Een echte center met als focus scoren onder het bord. Tegenwoordig zien we veel meer schietende centers, maar Jur Keuning wil zich op de centerpositie oriënteren als dreiging onder de basket en een last in de verdediging. Hieronder vragen & antwoorden met het talent van de Hoppers uit Hoorn.

Lees meer »

Eveline Smit; één van de vele talenten binnen de familie

Frederique Smit, Toine Smit, Madeleine Smit en Eveline Smit; alle vier de talenten gaan op in de basketbalsport. Eerder hadden we een artikel over Frederique, en vandaag benaderen we haar oudere zus. Eveline Smit basketbalt al een 11 jaar, en haar potentie om te schitteren op het veld is meer dan ooit aanwezig. Een kwestie van tijd dat ze haar droom gaat realiseren: spelen op het hoogste niveau van Nederland! Tussen twee haakjes: gefeliciteerd Eveline met jouw 19e verjaardag!

Lees meer »