Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Apollo ruim langs Rotterdam Basketbal

Na twee gewonnen wedstrijden in drie duels kreeg het onder 22 team Rotterdam Basketbal in de Dutch Talent League een zware periode te verwerken. Tegen Basketbal Academie Limburg, Zorg & Zekerheid Leiden, Hot Pepper Heat en Heroes Den Bosch werd verloren, en vrijdagavond kwam BC Apollo Amsterdam op bezoek in de Alexanderhal. Samen met Orange Lions Academy en Donar Groningen bezetten zij de top drie van de competitie, en na een heel moeizame eerste helfte van de thuisploeg stevenden de bezoekers gelijk af naar een ruime overwinning die 47-89 zou bedragen.

Lees meer »

Indy Karsten vertelt op prachtige wijze haar teamchemie met BV Hoofddorp

Wat er in een basketbalseizoen zoal kan gebeuren; dat is iets waar ze het met huidige onder 22 team van BV Hoofddorp zeker over kunnen hebben. Dat team speelde afgelopen seizoen onder 18, en op landelijk niveau zijn zij gegroeid naar een hechtere chemie. De 17-jarige Indy Karsten (links onderin) speelde afgelopen seizoen bij onder 18 van BV Hoofddorp. Een aantal jaar geleden kwam ze van Onze Gezellen over naar deze organisatie, maar beschrijft op een werkelijk prachtige manier deze groei in teamchemie.

Lees meer »

1 tegen 1 met Tamara de Jong

Al zes jaar is Tamara de Jong (nummer 6) aan het basketballen bij BV Hoofddorp. Daar heeft ze onder meer van Kirsten van Poeteren (links bovenin) enorm veel geleerd, en past deze ontwikkelingen nu toe op het onder 22 team van Hoofddorp. Ook Tamara zal een mooie ontwikkeling tegemoetkomen na haar blessure!

Lees meer »

Linda Appers over haar basketbaltijd

Sinds jaar en dag is Linda Appers, rechts naast Zera Butter, betrokken bij de basketbalclub Binnenland uit Barendrecht. Zelf heeft ze er een lange tijd gebasketbald, en inmiddels neemt ze al een tijdje deel aan de coachingstaff van de dames 1 ploeg op het hoogste niveau. Linda heeft prachtige tijden meegemaakt, en Binnenland mag enorm boffen met haar in de coachingstaff!

Lees meer »

Winst voor Heroes Den Bosch onder 14 en in de BNXT League

Na de eerste overwinning vorige week tegen Rotterdam Basketbal konden de mannen van Heroes Den Bosch onder 14 zondagmiddag opnieuw toeslaan tegen Basketbal Academie Limburg. De bezoekers uit Weert begonnen sterk aan de wedstrijd, maar dat keerde in het tweede kwart volledig om. Pas in de slotfase kwam BAL nog terug, maar Heroes wist uiteindelijk te winnen met 73-64.

Lees meer »