Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Mannen 3x3 Orange Lions naar de Olympische Spelen in Tokyo

Van 26 t/m 30 mei 2021 vond de FIBA 3x3 Olympic Qualifier plaats in het Oostenrijkse Graz. De Nederlandse mannen en vrouwen teams, de Orange Lions, kwamen in actie voor een ticket naar de Olympische Spelen in Tokyo. De beste drie teams zouden in aanmerking komen voor een ticket, dus dat betekende minstens de laatste vier bereiken. Tijdens de poulefase ontstonden allerlei mitsen en maren, aangezien de eerste wedstrijden niet goed uitpakten bij beide teams. Na wat rekenwerk lukte het de vrouwen niet om zich te kwalificeren, en zij krijgen van 4 t/m 6 juni 2021 een herkansing in Debrecen. De mannen hadden nog kans, maar daar waren wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Lees meer »

1 tegen 1 met Phoenix Stotijn

Basketbalseizoen 2020-2021 zit erop, met Dozy Den Helder als landskampioen. Dit seizoen deed in de Women’s Basketball League een nieuw team mee: Triple Threat uit Haarlem. Dat was een grote uitdaging, en hebben dat in het begin al goed weten aan te pakken. In het eerste jaar werd meteen de play-offs behaald. We benaderen van Triple Threat Phoenix Stotijn met vragen en antwoorden!

Lees meer »

De prachtige ontwikkeling van Elise Ramette

Elise Ramette is in België al een tijdje geen onbekende binnen de basketbalsport. Zij kwam al op jonge leeftijd in aanmerking voor Europese jeugdkampioenschappen, maakte twee jaar geleden deel uit van de Belgian Cats en komt momenteel in actie voor één van de sterkste basketbalteams van België: Castors Braine. Elise maakt hierdoor prachtige tijden mee, en floreert en schittert in alles wat op haar pad komt!

Lees meer »

Evelien Bosch verbindt mensen met elkaar door op mooie wijze te presenteren

Wilde Ganzen, Zapplive, Willem Wever en Xperience; het zijn diverse programma’s die Evelien Bosch gepresenteerd heeft. Niet alleen voor televisie, maar ook voor de radio heeft Evelien veel gepresenteerd. De 40-jarige presentatrice heeft als doel voor ogen: mensen met elkaar te verbinden door verhalen te vertellen. Met de programma’s die ze heeft gepresenteerd, is haar dat zeker gelukt! Momenteel is ze met het programma Wilde Ganzen bezig om nog meer mensen met elkaar te verbinden. We gaan verder in op wat Evelien zoal heeft gepresenteerd, hoe haar missie tot stand is gekomen en wat haar daartoe inspireert!

Lees meer »

1 tegen 1 met Liv Brouwer

MBCA Amstelveen is haar vertrouwde plek geworden. Op dit moment speelt Liv Brouwer in de landelijke competitie met onder 14. Gezien de wedstrijden, die ze voor de coronastop heeft gespeeld, is het team in staat hoog te kunnen eindigen. Liv kan zelf trots zijn op haar eigen prestaties tot dusver, en zal zeker groeien tot een nog sterkere speelster!

Lees meer »

1 tegen 1 met Timo George

Via coaches als Felix Lechner en Jard Schuit is Timo George begonnen met basketballen. Na een aantal keren trainen kon hij aansluiten bij BC Apollo Amsterdam, waar hij daarna de overstap zou maken naar MBCA Amstelveen.

Lees meer »