Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Esther Groenewegen-Jonker is een grote hulp voor ouders en leerkrachten

Hechtingsproblematiek is een enorm complex onderwerp, iets wat voor veel ouders en mensen binnen het onderwijs niet bekend is. Toch komt het vaker voor dan men zou denken. Esther Groenewegen-Jonker heeft veel meegemaakt in het verleden, zowel bij haarzelf als haar dochter. Hierdoor is ze gespecialiseerd geraakt in het onderwerp hechtingsproblematiek. Op haar website is van alles terug te vinden, ook de vormen van hulp die zij aanbiedt aan iedereen die het nodig heeft. Haar doel is om het onderwerp hechtingsproblematiek nader te belichten en bekender te maken bij een groter publiek. Met haar website en community is zij op de goede weg! We gaan in op wat hechtingsproblematiek inhoudt, wat voor tools er zoal zijn en hoe Esther te weten is gekomen dat het zo’n complex onderwerp is.

Lees meer »

Comédienne Jennifer Evenhuis beschrijft haar beleving in het theater

Deelnemen aan ComedyTrain, Cameretten en voornamelijk veel uitvoeren heeft actrice en comédienne Jennifer Evenhuis gebracht waar ze nu staat: schitteren in het theater en enorm veel passie uitstralen. Jennifer heeft het talent om je te laten lachen, maar ook om je op een mooie manier te laten ontroeren. Kortom, deze comédienne is in staat jou een prachtige avond te bezorgen! Jennifer doet ook aan Insta-readings. Op haar Instagram is dat terug te vinden bij @jenniferevenhuis.

Lees meer »

Annemieke van Westerloo maakt en speelt theater recht uit het hart

Zowel theater maken en spelen, als werken in de zorg. Annemieke van Westerloo heeft dit voor elkaar gekregen. Helemaal in deze tijden heeft ze er goed aan gedaan veelzijdiger te zijn en in meerdere functies te kunnen schitteren. Schitteren, dat is wat ze doet als theaterspeelster en als theatermaakster bij Van Westerloo Producties. Alles wat ze maakt en speelt komt recht uit het hart, daar zij het doel en de passie heeft om mensen te verbinden en een moment van bezinning te geven.

Lees meer »

Zangeres en zangdocente Rhona Roode glinstert bij het horen en uitvoeren van zang

Rhona Roode, geboren in Amsterdam, is zangeres en actrice. Zij is zangdocente bij Your Voice, en kan daar iedereen helpen met zingen. Binnen zang is ze al sinds jonge leeftijd enorm gedreven. Ze vindt het heel mooi om contact te hebben met anderen en haar passie voor zingen met anderen te delen! Ze heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt als zangeres, en afgelopen april bracht ze haar eigen single You uit. Rhona floreert in meerdere opzichten qua performen. We gaan in op wat haar passie zo bijzonder maakt en wat haar daarin drijft om nog meer te bereiken.

Lees meer »

Charlotte Fisser kan middels prachtig zingen haar droom najagen

De 33-jarige Charlotte Fisser heeft het vermogen om tijdens haar optreden mensen te voorzien van energie, beleving en een prachtige avond! Zij heeft een droom die zij wil naleven: doorbreken als zangeres. Charlotte kan dat op verschillende manieren doen, en heeft daarvoor een plan uitgeschreven. Aan haar passie zal het zeker niet liggen, aangezien ze dankzij haar passie voor zingen schittert tijdens haar optredens!

Lees meer »

Schitterende groeimogelijkheden voor Carlice Poelstra in Duitsland

Je kan haar beschrijven als een heel positief iemand. Iemand die altijd 100% geeft en realistisch blijft. Ze denkt, handelt en floreert in positieve en motiverende gedachten. Carlice Poelstra is een schitterende tijd aangegaan met haar team Bender Baskets in het Duitse Grünberg, en blijft daarin groeien tot een fantastische speelster met goede keuzes!

Lees meer »