Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

1 tegen 1 met Lars Morsing

TBG Dragons heet tegenwoordig United Academy. Lars Morsing komt in actie namens het onder 18 team van de Bemmelse formatie. Wie weet zien we Lars later terug bij het herenteam van de organisatie!

Lees meer »

SANGA Milano wint van Treviso

Eerder won Sanga Milano de eerste wedstrijd met 68-56 van Delser LBS Udine. Een tweede overwinning kon tegen Treviso gerealiseerd worden. Ondanks een spannend slot bleef Milano overeind met 58-51.

Lees meer »

1 tegen 1 met Victoria Cuyvers

Ze maakt progressie, realiseert doelstellingen en kent het belang van spelen in teamverband. Victoria Cuyvers beleefde afgelopen zomer een geweldige tijd door met twee nationale jeugdploegen van België te spelen. Een bijzonder fantastisch en potentieel talent, en waar het nooit aan ontbreekt is de garantie dat zij kan zorgen voor geweldig spel, fantastische chemie en de dingen die nodig zijn om prestaties te realiseren! Foto: FIBA Europe.

Lees meer »

1 tegen 1 met Jayviën Soares

Sinds dit jaar speelt Jayviën Soares bij Zorg & Zekerheid Leiden onder 16 in de Eredivisie. Zelf basketbalt hij twee jaar, en zijn derde seizoen ziet hij vol vertrouwen tegemoet. Met Leiden heeft hij grote plannen met het team, welke tussen nu en mei 2023 werkelijkheid zullen moeten worden!

Lees meer »

Zangeres Micheline Van Hautem over haar (vocale) groei en volgende concerten

Micheline Van Hautem weet wat het is om met orkesten op te treden en als zangeres steeds weer groei en progressie maken. Dat maakt dat haar potentieel bereik, in het kader van nog meer nieuwe optredens en nieuwe uitdagingen, oneindig groot wordt. Micheline heeft nieuwe projecten op het oog, projecten als Shaffy & Brass, Brel & Brass en Micheline & Erwing. Open deze link voor de speellijst van haar concerten! Foto: Marie-José Eldering

Lees meer »

Bouncers trekt aan het langste eind in Leiderdorp

Bouncers onder 18 uit Gouda wist tot dusver drie keer te winnen uit vier wedstrijden. Hun tegenstander BV Leiderdorp onder 18 2 heeft dat één keer gedaan, maar wat zegt dat aan het begin van de competitie. Bouncers verloor de week ervoor nog in Oegstgeest, dus wie weet wat er in Leiderdorp zal gebeuren. Na een comfortabele voorsprong werd de wedstrijd niet meer uit handen gegeven en stevenden de bezoekers vrij eenvoudig af richting een 58-76 overwinning.

Lees meer »