Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Edna Konadu groeit, bloeit en ontplooit door haar betrokkenheid bij Triple Threat

Sinds 2009 bestaat in Haarlem de stichting Triple Threat. Deze stichting is inmiddels een begrip geworden, en bestaat uit meerdere krachten die een inspiratie zijn voor jonge mensen. Eén van deze inspirerende krachten is Edna Konadu. Edna (19) is community leader bij stichting Triple Threat en studeert HBO Overheidsmanagement. Wat Triple Threat haar gegeven heeft, draagt ze over aan anderen, en dat maakt haar een belangrijke schakel en inspiratie voor jonge mensen.”

Lees meer »

Fleur de Leeuwe bewijst dat de kracht van haar passie alles overwint

Fleur de Leeuwe is ZZP’er en speelt al bijna twee jaar in het kindertheater. Daarnaast is ze actrice geweest bij de Amsterdam Dungeon en is ze zangeres. De 29-jarige Fleur kende een tijdje een moeilijke periode, waarin veel onzeker was. Echter, door te blijven geloven in haar kracht, en in haar passie, is het haar gelukt om inmiddels te doen wat ze altijd had willen doen. Fleur zal nader toelichten hoe deze periode voor haar was, en wat haar zoal (nog steeds) sterker maakt!

Lees meer »

Het verleden, heden en de toekomst van B.O.B. Oud-Beijerland

Van 1977 t/m 1982 speelde basketbalvereniging B.O.B. Oud-Beijerland op het hoogste niveau van Nederland, wat nu de BNXT League wordt genoemd. De toenmalige sponsor van de mannen was Vastgoed Strijen. De vrouwen lieten in die tijd ook zien wat voor topprestaties er bij Nederlandse clubs behaald konden worden. Brandon Ridderhof, 20 jaar, is momenteel bestuurslid van B.O.B., waar hij zelf ook speelt en coacht. Daarnaast zit hij in de gemeenteraad van de Hoeksche Waard. Hij gaat ons meer vertellen over B.O.B.; wat er zich in het verleden heeft afgespeeld, hoe het er nu voor staat en de plannen die deze vereniging voor ogen heeft.

Lees meer »

Delftse basketbalvereniging Punch biedt bijna 70 jaar basketbal aan studenten

Raak Punch, Factotum Punch, Pioneer Punch; het zijn diverse clubnamen van de Delftse basketbalvereniging geweest in de jaren 70. In het begin van de Eredivisie was Punch gelijk één van de deelnemers, en speelde 23 jaar op het hoogste niveau. Toch is de insteek voor deze vereniging nooit anders geweest: basketbal bieden aan studenten. Voorzitter Joris Mooij is de huidige voorzitter van Punch. Hij is vierdejaarsstudent werktuigbouwkunde en speelt bij heren 6 van Punch. Jurriaan Heuberger is de huidige hoofdtrainer van heren 1, en al heel lang lid van de vereniging. Zij gaan ons meer vertellen hoe Punch er tegenwoordig voor staat als vereniging.

Lees meer »

D.B.V. Arriba heeft uitdagende plannen voor ogen

In de omgeving Twente heb je veel verschillende basketbalclubs. De Uitsmijters uit Almelo, Tonego ’65 uit Haaksbergen en Jugglers uit Enschede. Over Enschede gesproken; daar bevindt zich nog een club, en daar gaat dit artikel over: D.B.V. Arriba. Arriba is opgericht in 1964, en heeft na bijna 60 jaar bestaan nog steeds mooie doelen voor ogen. Wie je daarover meer kan vertellen is Han Krajenveld (foto onderin).

Lees meer »

Karin en Nynke Brouwer besturen BV Oaters met hartstocht en passie

De provincie Friesland krijg de afgelopen tijd meer bekendheid in Nederland. Niet vreemd, als je nagaat dat Leeuwarden in 2018 de culturele hoofdstad van Europa is geweest. In het zuiden van Friesland ligt een ander dorp: Joure. Meer dan 250 geleden is daar de bekende koffieonderneming Douwe Egberts opgericht. We gaan verder in op Joure, en wel binnen de basketbalsport. Karin en Nynke Brouwer, beiden 29 jaar en de twee voorste speelsters op bovenstaande afbeelding, spelen al meer dan 20 jaar bij BV Oaters. Zij regelen veel binnen de club en zitten in het bestuur als wedstrijdsecretariaat en in de feestcommissie van de Oaters. Met volle passie, hartstocht en liefde voor deze organisatie maken zij veel mogelijk voor BV Oaters!

Lees meer »