Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Ook MBCA mannen onder 16 grijpt overwinning

Na zondagmiddag mag MBCA onder 16 zichzelf medekoploper noemen met Zorg & Zekerheid Leiden en Uball Utrecht. Triple Threat uit Haarlem kwam naar Amstelveen, en de bezoekers kennen een moeizame start van het seizoen. Twee gewonnen wedstrijden brengen ze op de 10e plaats, en ook zondag kwam daar geen verandering in. Het werd nog even spannend in de slotfase, maar MBCA wist met 81-69 te winnen.

Lees meer »

Winst voor het onder 16 vrouwenteam van MBCA

Het was een fantastisch weekend voor basketbalorganisatie MBCA uit Amstelveen. Ruim 20 teams wisten afgelopen zaterdag en zondag te winnen. Zo wonnen de landskampioen dames onder 16 voor de vijfde keer dit seizoen. Tegen BC Apollo Amsterdam onder 16 kenden de dames geen gevaar en liepen na rust uit naar een 78-40 overwinning.

Lees meer »

BV Hoofddorp onder 16 2 vermijdt spannende slotfase middels sterke tussensprint

Tot in de laatste minuten leek het erop dat de eindstand een klein verschil zou bedragen. Zoiets zou je uiteraard verwachten van de nummers 1 en 2. De dames van BV Hoofddorp onder 16 2 won tot dusver alle wedstrijden, maar leek veel moeite te hebben met BC Flying Oost. Dankzij een geweldige run van Rozy Bangu, 12 punten in het vierde kwart, wist de thuisploeg toch nog ruim te winnen met 53-39.

Lees meer »

Niene van de Velde ziet potentie in de dames van BV Hoofddorp

Al een lange tijd is Niene van de Velde (nummer 5) trouw aan BV Hoofddorp. Vanaf haar achtste begon ze daar met basketballen, en inmiddels is een van de speelsters van het dames 1 team van BV Hoofddorp. Na wat blessureleed is Niene op de weg terug om in actie te komen namens haar ploeg, en ziet met alles wat ze afgelopen seizoen met dames 1 van dichtbij heeft gezien enorm veel kansen en potentie op veel meer en wellicht de stap naar het hoogste niveau van Nederland.

Lees meer »