Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Nina Krisper; an important player to have in your team!

Last basketball season, the 21-year-old Nina Krisper played for the first time outside of Austria with ION Waregem in Belgium. Before that she played three years in Austria in the first league, and for several youth teams. Her team effort is so important, and because of that she is an important player for every team she plays with. Photo: FIBA 3x3

Lees meer »

Heroes Den Bosch rekent fors af met Donar Groningen

Na zes overwinningen oprij ging Heroes Den Bosch zondagmiddag op jacht om ook haar zevende wedstrijd tot een goed einde te brengen. Bij tegenstander Donar Groningen is er weer een hoop veranderd. Eind september stond Matthew Otten nog aan het roer als coach, en had de ploeg nog Charles Callison en kwam de Letlandse Artjoms Butjankovs (ter vervanging van Mindaugas Kačinas) de Groningse formatie versterken. Ondertussen is coach Matthew Otten vervangen door Andrej Štimac, zijn Callison en Butjankovs vertrokken en is er een nieuwe Zweedse international: Viktor Gaddefors. Al deze veranderingen kunnen nog niet voorkomen dat Donar eerder al met ruime cijfers onderuit ging in Leiden, en in Den Bosch werden de bezoekers ook op een enorme nederlaag getrakteerd met 94-59.

Lees meer »

Lokomotief onder 16 als collectief naar ruime zege

Na de overwinning tegen Wyba kenden de dames van Lokomotief onder 16 een zware periode. In Weert en in Haren werd verloren, waardoor er zaterdagmiddag een sterke wedstrijd nodig was tegen The Jugglers uit Enschede. Met een 28-4 tussenstand na het eerste kwart was het allang geen vraag meer of de wedstrijd nog een wending zou krijgen. Als collectief wist Lokomotief op alle fronten mooi spel af te leveren en met 80-40 te winnen.

Lees meer »

Marina van der Bij is zowel op als buiten het veld een belangrijke schakel binnen de basketbalsport

Vanaf haar zevende heeft de 35-jarige Marina van der Bij gebasketbald. Ze speelde onder andere met Rachel Roubehie-Fissa en had Patrick Frimpong en Klaas Stoppels als coaches. Halverwege haar basketbaltijd hield zij altijd de statistieken bij tijdens de wedstrijden van Aris Leeuwarden. Dat heeft ze ongeveer 13 jaar gedaan, waardoor ze ook veel eredivisiewedstrijden en veel verschillende spelers de afgelopen jaren heeft gezien. “Dat was vrij intensief,” herinnert Marina zich, “ook dat we tijdens weekenden in de oefencampagnes soms naar Luxemburg, Duitsland of België gingen.” Het teamgevoel beschouwt Marina als een zeer belangrijke schakel, en dat belangrijke element heeft ze altijd op een prachtige manier met haar meegedragen. Hierdoor is ze steeds meer opgegaan binnen deze sport, en ook namens Aris waarvoor ze heel veel moois heeft betekend!

Lees meer »

Robyn van Dijkum weet met BV Hoofddorp te excelleren

Bij dames 1 van BV Hoofddorp basketbalt de 22-jarige Robyn van Dijkum (nummer 12) in de Promotiedivisie. Ze basketbalt nu ongeveer 15 jaar, waarvan drie jaar bij dames 1. Haar ouders Ron van Dijkum en Jolanda Hoolboom hebben zelf ook op het hoogste niveau gebasketbald; allebei namens Doppeldouche Den Helder en haar moeder nog in Hoofddorp en Voorburg.

Lees meer »

Makayla Firebaugh schiet in de verlenging Rider Broncs naar haar eerste overwinning

Na een goede start kwam Rider Broncs tegen St. Francis Brooklyn in het tweede kwart in gevaar. Een achterstand van 12 punten werd teruggebracht tot 9 bij rust. Broncs klauterde gaandeweg de wedstrijd tot gelijke hoogte, onder meer door de driepunters van Makayla Firebaugh. St. Francis Brooklyn forceerde in de slotseconde een verlenging, en in die verlenging leken zij af te stevenen op een overwinning. Met nog 10 seconden voor tijd schoot Firebaugh de driepunter raak die de overwinning voor Broncs bezegelde met 71-70.

Lees meer »