Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Winst voor BV Hoofddorp dames onder 16 2 en MBCA Amstelveen mannen onder 14

In de onder 16 B-klasse competitie bleef het tussen MBCA Amstelveen onder 16 2 dames en BV Hoofddorp onder 16 2 lang spannend. Tot 34-42 kon MBCA nog terugkomen in de wedstrijd, maar dankzij diverse goede scores van Rozy Bangu en Jacqueline Zurhaar (en de assists van Romy Wesselius) liep Hoofddorp uiteindelijk uit naar een 34-54 overwinning. MBCA onder 14 had tijdens de eerste wedstrijd in de onder 14 Eredivisie weinig moeite met Rotterdam Basketbal. Een sterke score-impuls heeft gezorgd voor een 118-65 overwinning.

Lees meer »

Romy Wesselius richt zich op nog meer groei en ontwikkeling

Afgelopen seizoen speelde Romy Wesselius bij het tweede onder 18 team van BV Hoofddorp. Gaandeweg het seizoen bracht het haar teamleden nog meer bij elkaar, en is de focus op beter en sterker worden nog meer aanwezig. Haar motivatie, inzet, focus en groei is ongetwijfeld een prachtige inspiratie voor velen!

Lees meer »

Filou Oostende wint BNXT Supercup na spannend slotduel

De basketbalkampioen van België tegen de kampioen van Nederland, oftewel de BNXT Supercup tussen Filou Oostende en Heroes Den Bosch. Na rust bedroeg de voorsprong 57-30 voor Oostende en leek het erop dat de thuisploeg zonder enige moeite voor de tweede keer oprij deze prijs zou pakken. Niets was minder waar. Heroes werd trefzekerder in de aanval en wist het verschil te verkleinen tot 86-82, maar doordat Oostende (spelend zonder Tre’Shawn Thurman) haar vrije worpen benutte, en in Breein Tyree een superster had met 35 punten, wisten ze met 90-82 te winnen. Bij Heroes Den Bosch ontbrak Kobe Webster.

Lees meer »

Beth & Flo geeft met hun theatervoorstelling klassieke muziek nog meer verrijking

Getalenteerd, innovatief, creatief, inspirerend en bijzonder muzikaal; dat is hoe het pianoduo Beth & Flo, gevormd door Claudette Verhulst (links) en Elsbet Remijn (rechts), omschreven mag worden. Ze zijn klassiek geschoolde pianisten, maar houden ook enorm van theater. Sinds afgelopen jaar zijn ze met hun eerste cabaretvoorstelling Niet wat je denkt in het theater te vinden. In seizoen 2022-2023 is hun reprise van start gegaan! Foto: Nanieke van den Berg

Lees meer »

1 tegen 1 met Marte Dortmond

Elke keer leerde Marte Dortmond steeds meer. Basketballen op een hoger niveau was nooit te veel, en dat bracht haar uiteindelijk in de Vrouwen Basketball League; bij Martini Sparks. Foto: Arnold Meijer

Lees meer »