Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Basketbalcoach Jolien Melis doorziet talent en potentiële beloften

Zelf heeft Jolien Melis vanaf haar 5e tot haar 25e gebasketbald, maar vanwege blessures is ze gestopt met spelen. Tussendoor was ze al vanaf haar 20e begonnen met coachen, en zo langzaamaan werd dat steeds meer haar passie. De jeugdspelers die ze coach mogen echt enorm boffen met deze inmiddels 30-jarige coach, en als sportief verantwoordelijke en als coach van de jeugd van BBC Campinia floreert ze in alle mogelijkheden die ze aangaat.

Lees meer »

Eva van den Dam heeft zichzelf ‘getraind’ om steeds beter te worden

Ze is actrice, presentatrice en ook zangeres. De 35-jarige Eva van den Dam is zeer veelzijdig doordat ze haar uitdagingen op haar eigen manier heeft weten door te ontwikkelen. Door veel te doen, in de zin van opleidingen en audities, is ze gekomen waar ze nu staat. “Mijn achtergrond ligt echt in het theater, want ik heb muziektheater gestudeerd,” vertelt Eva. “Daarna heb ik in een aantal musicals gespeeld. Alleen vond ik het lastig om dezelfde show steeds meerdere dagen in de week te doen. Op een gegeven moment heb ik besloten om te freelancen, en dat doe ik nu al een aantal jaren.” Makkelijk was het allemaal niet wat Eva heeft gerealiseerd, maar het harde werken heeft zich op een mooie manier uitbetaald.

Lees meer »

Norwegian basketball international Stine Austgulen knows how to get better

The 28 years old basketball player Stine Austgulen has played for Ulriken Eagles in Bergen in the Norway-Kvinneligaen for three seasons now. Before that, she went to Colorado State from 2013 until 2018. In season 2018-2019 she had a shoulder injury, and decided to let her body heal before she would play basketball again. She gained a lot of experience and knowledge during the past few years, and is one of the steady players of the national team of Norway with an average of 19 points and 6 rebounds per game. Photo: FIBA Europe

Lees meer »

Onder 16 kampioen Rosalie Cok is klaar voor nieuwe basketbaluitdagingen

Met het onder 16 team van MBCA Amstelveen behaalde Rosalie Cok het kampioenschap op landelijk niveau. Het team van MBCA beleefde een heel sterk seizoen, waarbij ze op het juiste moment aan het vlammen waren. Rosalie speelde in de finale tegen Dozy Den Helder een sterke wedstrijd, en is klaar om samen met een aantal andere meiden van MBCA de volgende uitdaging te trotseren met het onder 18 team van Landslake Lions in Landsmeer!

Lees meer »

Pien Vogelaar blikt terug op een eerste succesvol seizoen op landelijk niveau

Ze begon met basketballen bij Dunckers in Hilversum. De 15-jarige Pien Vogelaar, hier met haar vader als een van de coaches, speelde afgelopen seizoen voor het eerst op landelijk niveau bij MBCA onder 16. Daar beleefde ze een succesvol seizoen in de Tweede Divisie. Ze gaat een fantastische ontwikkeling tegemoet, gezien de prachtige prestatie van afgelopen seizoen!

Lees meer »