Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Ine Vanderhoydonks loert op nog meer progressie boeken

Naast leerkracht lichamelijke opvoeding en Frans speelt Ine Vanderhoydonks ook basketbal op het hoogste niveau van Belgi√ę. De 23-jarige guard komt al vier seizoenen in actie namens Athenas Lummen, en is ook jeugdinternational geweest. In dit artikel zal ze vertellen wat ze zoal heeft meegemaakt binnen basketbal.

Lees meer »

Fleur de Leeuwe brengt eerste single uit: I Already Am

Afgelopen jaar publiceerden we een artikel over Fleur de Leeuwe. Hierin vertelde ze wat ze heeft gedaan om haar passie na te leven. Dat krijgt nog extra veel glans. Op maandag 14 maart 2022 gaat deze 30-jarige haar eerste single uitbrengen onder de naam Fleur Lion. Haar single heet I Already Am!

Lees meer »

1 tegen 1 met Sam Ghamari

Van Uball is Sam Ghamari naar Hot Pepper Heat gegaan. De club uit Zwanenburg heeft ambities, en Sam wil graag bijdragen aan deze ambities! Foto: Kimberly Janssen / Kimstashoot

Lees meer »

BV Hoofddorp VU14 ontsnapt aan comeback MBCA VU14

In het begin van de wedstrijd leek het erop dat niets een overwinning van de onder 14 dames van BV Hoofddorp in de weg zou zitten. Na een 11-26 voorsprong bij rust kwam MBCA nog sterk terug, zelfs nog tot 34-34 met nog zeven minuten te gaan. Hoofddorp was nog op tijd bij de les om de zege binnen te halen met 39-45.

Lees meer »