Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Coach Marijana Miljkovic ambieert doorgroei van potentieel basketbaltalent

Marijana Miljkovic is op dit moment coach bij Almere Pioneers onder 18. Ze is opgegroeid in Servië en is ook daar begonnen met basketballen. In de jaren 90 had de club waar ze in Servië speelde geen geld meer, en werd daardoor gedwongen te stoppen met basketballen. “Destijds was ik bijna 17 jaar, wat best moeilijk was. Ik trainde elke dag na school, vijf keer per week. Via een vriendin van mij ben ik begonnen met basketballen toen ik 11 jaar was. Destijds was het al mijn lust en mijn leven!”

Lees meer »

1 tegen 1 met Quinty Tuinstra

Dit seizoen is Quinty Tuinstra (met nummer 12) goed voor negen punten en heel wat rebounds per wedstrijd namens Dozy Den Helder onder 16, en traint tegenwoordig ook met het onder 18 team op landelijk niveau mee. Ze gaat voor elke mogelijkheid, en bewijst haar waarde namens haar team. Haar vaardigheden laten zien dat zij gezien kan worden als potentieel talent voor in de toekomst!

Lees meer »

Ruime overwinning voor H.S.V. Haren onder 16 tegen MBCA

De verdediging en rebounds gaven de doorslag. De bezoekers uit Haren kregen deze elementen op een goede manier op orde. MBCA was de laatste weken in goeden doen, maar moest zaterdagmiddag haar meerdere erkennen met 39-81 waardoor H.S.V. zicht houdt op de eerste plaats in de onder 16 Tweede Divisie.

Lees meer »

Talent, progressie, kracht en uithoudingsvermogen: maak kennis met Isabelle Degels

Ze heeft enorm veel moeten ondergaan, namelijk meerdere kruisbandblessures. Voor veel sporters betekent zoiets einde carrière, maar basketbalster Isabelle Degels wil daar niets van weten. Isabelle wil beter worden, progressieve stappen maken en meer beleven binnen basketbal, en dat laat de 30-jarige guard van KBBC Sparta Laarne ook zien. Haar volharding en uithoudingsvermogen zijn zeer inspirerend voor iedereen die zijn of haar droom wil verwezenlijken! Foto: Yona Lebaigue

Lees meer »

Marieken Peters laat met haar geweldige creativiteit iedereen erbij horen

Je bent wie je bent; dat is wat dramadocente Marieken Peters uitstraalt en vormgeeft binnen haar werkwijze. Een werkwijze waarin iedereen erbij hoort. Anders zijn maakt niet uit, iedereen is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen talent. Met De Toneeltuin zorgt Marieken voor verbinding: zowel verbinden op het gebied van kinderen met elkaar verbinden, maar ook met hun eigen talent verbinden.

Lees meer »

Zestiende overwinning oprij voor de dames van BV Hoofddorp onder 16 2

Wat is het geheim van de dames van BV Hoofddorp onder 16 2 in de Eerste Klasse basketbalcompetitie? Zestien keer oprij winnen is niet zomaar iets. Als collectief weten ze elkaar overal te vinden. Zondagmiddag was dat tegen BC Apollo Amsterdam onder 16 2 net zo. Hoofddorp speelde als team met elkaar, in elk opzicht. Elke speelster maakte een 29-61 overwinning mogelijk.

Lees meer »