Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Eindstrijd om de nationale basketbaltitel 2002

De best of seven van de play-offsserie nadert. De nummer 1 EiffelTowers uit Nijmegen heeft het thuisvoordeel in de serie ten opzichte van de Ricoh Astronauts, de nummer 3 in de reguliere competitie. De opdracht is duidelijk: wie vier van de maximaal zeven wedstrijden wint mag zichzelf kronen tot kampioen van 2002.

Lees meer »

Krista van Alten wil met BV Hoofddorp bouwen aan een mooie toekomst

Al op hele jonge leeftijd kwam Krista van Alten al uit op het hoogste niveau van Nederland, en mocht ook al gauw mee naar het Europees kampioenschap onder 16. Bij BV Hoofddorp heeft ze als speelster mooie tijden meegemaakt. Mooie tijden zou ze met BV Hoofddorp opnieuw willen meemaken. Momenteel is ze hoofdcoach van dames 1 van BV Hoofddorp in de Promotiedivisie, en met deze club wil ze weer bouwen aan een sterke fundering voor in de toekomst.

Lees meer »

1 tegen 1 met Thomas Steenbergen

Dat een sportwinkel als de Decathlon ervoor kan zorgen dat je besluit om te gaan basketballen. Thomas Steenbergen speelde een tijdje voor Almere Pioneers en heeft dit seizoen nog meegetraind bij Almere 36’ers. Onderin een aantal vragen over hem.

Lees meer »

Jessica Lindstrom’s amazing winners mentality

Jessica Lindstrom has played basketball in Belgium for three years now. The 26 years old American player had some amazing performances during her time as a basketballer. Her effort and team spirit will make her team Royal Castors Braine shine, maybe all the way to a championship!

Lees meer »