Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Karin Douma inspireert op prachtige wijze middels haar passie voor presenteren en stemacteren

Allereerst heeft ze filosofie gestudeerd, maar al gauw is Karin Douma daarna de journalistiek in gegaan. Een lange tijd heeft ze een radioprogramma gehad, aangezien radio haar grote liefde was. Ze heeft daarna een switch gemaakt en is inmiddels stemactrice geworden. Karin inspireert, als in dat haar overtuiging van presenteren leidt tot succes. Dat heeft ze bewezen, en nu schittert ze op een prachtige manier tijdens haar nieuwe uitdaging!

Lees meer »

De Astronauts slaan in het laatste kwart toe

Voor EiffelTowers was de hoop dat er donderdagavond gewonnen zou worden in Amsterdam, zodat ze in wedstrijd nummer vijf met 4-1 het kampioenschap zouden kunnen binnenhalen. Na driekwart van de wedstrijd was dat scenario denkbaar met een 58-59 voorsprong voor de bezoekers. In het laatste kwart vonden de Amsterdammers Tony Miller en Egi Mikalajunas die met hun score-impulsen de wedstrijd bezegelden met 80-73 voor de Astronauts. De stand in de serie is hierdoor weer gelijk, en nu er officieel een zesde wedstrijd in Amsterdam gaat komen mag Mario Bennes in die wedstrijd weer terugkeren namens de thuisploeg.

Lees meer »

Let’s meet Marnik & Lauren Hageman

Via de Giants uit Bergen op Zoom basketballen Marnik (links) en Lauren Hageman (rechts) nu op een andere plek. Beiden hebben deelgenomen aan het topsportavontuur in de jeugd, maar basketballen nu voor het plezier. Onderin vragen en antwoorden over beide broers!

Lees meer »

BC Apollo Amsterdam dames onder 20 2 kampioen, overwinning in de Eredivisie voor dames onder 20 1

Voor de dames onder 20 van BC Apollo was het een goed weekend. In de A-klasse heeft Apollo onder 20 2 gedomineerd en is dan ook terecht kampioen. Een collectief aan toppers wist de wedstrijd tegen Harlemlakers onder 18 met 73-20 te winnen. Voor de dames in de onder 20 Eredivisie was het eveneens fantastisch. Zaterdag werd in en tegen Jolly Jumpers Tubbergen gewonnen met 63-66.

Lees meer »

EiffelTowers onbedreigd naar 2-1

In wedstrijd nummer 2 verloren de Ricoh Astronauts hun aanvoerder Mario Bennes met een diskwalificerende fout. Echter wist EiffelTowers daar niet van te profiteren. Dinsdagavond was dat wel het geval. De Nijmegenaren schoten in eigen huis uit de startblokken en speelden de wedstrijd met 86-74 klaar waardoor de stand in de best-of-seven serie nu 2-1 is in het voordeel van EiffelTowers.

Lees meer »

Eveline Plaquet inspireert en floreert als basketbalcoach

Dit seizoen is Eveline Plaquet begonnen aan haar 20e basketbalseizoen. Aangezien ze dat enorm graag doet, heeft ze het coachingschap eraan toegevoegd. Beide aspecten werden een zeer grote passie. Elke week was ze heel wat uurtjes in de sporthal te vinden. Het vergt wat tijd, maar ze doet het echt met enorm veel plezier. Haar passie en uitstraling binnen deze sport laten niet alleen haarzelf schitteren, maar ook de spelers die zij coacht!

Lees meer »