Support by Report

Over Support by Report

Support by Report ziet in mensen, die passie en liefde voor hun werk en/of hobby uitstralen, kansen om prachtige kanten van hun leven uit te lichten. Door middel van het publiceren van artikelen geeft deze website een podium aan doelstellingen, dromen en prachtige initiatieven die mensen voor ogen hebben of hebben gerealiseerd. Het doel met deze artikelen is om mensen met elkaar te verbinden, zodat er meer begrip ontstaat voor wat men wil uitstralen of waar iemands passie vandaan komt.

 

Als jij wilt dat jouw organisatie, streven of hobby wat extra aandacht verdient, dan ben je bij Support by Report aan het juiste adres!

 

Ik zie je snel!

Nieuws

Regina Bijlsma wil haar droom richting cabaret realiseren

Door het ervaren van een ontzettend rijk leven put ze inspiratie om het theaterleven in te gaan. Regina Bijlsma studeert aan de Paul van Vliet Academie, en is een immens energieke en vermakelijke studente die laat zien dat je kan realiseren wat je wilt áls je maar wilt. Met haar ervaringen in haar leven heeft ze enorm veel kracht om haar droom te realiseren, hoewel ze veel meer is dan alleen een komiek. Echt een all of a kind is Regina, die het vermogen heeft om met haar karakter en passievolle energie anderen kan vermaken, inspireren, motiveren, aan het denken kan zetten en laten zien dat je kan schitteren op welke manier dan ook. De droom om cabaret te maken komt voor haar steeds dichterbij en is zeer realistisch in te denken!

Lees meer »

Meet Larkin & Jayden Noordijk

Broer en zus Jayden en Larkin Noordijk (rechts en links) komen uit op het hoogste niveau van de onder 14 competitie namens Rotterdam Basketbal. Zelf hebben ze hun idolen om net zo goed te worden. Ze komen in aanmerking voor vele kansen om sterker te worden, dus wie weet zien we ze later op hoog niveau schitteren!

Lees meer »

1 tegen 1 met Floor Kerssens

Haar moeder heeft gebasketbald bij Flashing Heiloo, de organisatie waar Floor inmiddels ook al 11 jaar speelt. Ze gaat voor nieuwe uitdagingen met deze organisatie, uitdagingen waarvan ze zeker zal weten dat het zal lonen. Floor zal mooie tijden tegemoet gaan!

Lees meer »

Meet Faye Borchert & Maaike Dunnewold

Bij Lokomotief ontwikkelen Faye Borchert en Maaike Dunnewold zich als fantastische talenten! Op het veld vinden ze elkaar, en daarbij beschikken ze over een grote mate aan intrinsieke motivatie door na trainingen altijd weer door te gaan met nieuwe oefeningen en schieten.

Lees meer »

1 tegen 1 met Thijs Klapwijk

Het doel van het talent van Heroes Den Bosch Thuis Klapwijk is om later bij het heren 1 team van Heroes Den Bosch te spelen in de BNXT League. Hard werken wordt een must om dat niveau te bereiken, maar op Eredivisieniveau in de jeugd laat Thijs potentie zien om net zo sterk te kunnen worden.

Lees meer »